De ce se merita sa iti cumperi un telefon Nokia 6?

De ce se merita sa iti cumperi un telefon Nokia 6?

0 Shares
0
0
0

Intr-o perioada in care telefoanele mobile au ajuns sa ne creeze dependent, este evident faptul ca fiecare utilizator isi va dori achizitionarea unui model cu specificatii tehnice remarcabile, si care sa aiba totodaa si un design impresionant.

In ciuda faptului ca brandurile cele mai indragite in momentul de fata, in ceea ce priveste telefoanele mobile inteligente, sunt Apple si Samsung, nu ar trebui sa uiti de Nokia, atunci cand vrei sa iti cumperi un smartphone.

Se stie faptul ca ani la rand, brandul finlandez a fost cel mai important producator de pe piata de telefoane mobile, insa odata cu aparitia smartphone-urilor, utilizatorii au inceput sa isi aleaga modele ale altor producatori, pentru ca erau mai performante, si de ce sa nu recunoastem, Nokia nu mai reusea sa tina pasul cu marile branduri.

Se pare insa ca totusi, cei de la Nokia au inteles faptul ca nu mai sunt in top, si au inceput sa isi revizuiasca imaginea despre smartphone-uri, motiv pentru care a scos recent pe piata modelul de smartphone Nokia 6.

Se stie faptul ca telefoanele acestui brand erau cele mai renumite de pe piata pentru rezistenta lor, si totodata este cunoscut faptul ca la cele mai mici socuri mecanice, smartphone-urile ajunt intr-un service gsm pentru a fi reparate.

Daca vei opta pentru acest ultim model de smartphone de la Nokia, si vei proteja dispozitivul cu un geam protector din sticla, nu vor fi sanse sa iti duci dispozitivul la reparat la un service de reparatii Nokia, pentru ca aceste modele au o carcasa realizata complet din aluminiu prelucrat, care este de o rezistenta impresionanta.

Ecranul full hd de 5,5 inch care reproduce culorile de o calitate impecabila reprezinta un alt mare motiv pentru care se merita sa iti indrepti atentia spre un astfel de model de telefon.

Specialistii de la Nokia, au lucrat foarte mult si la camerele foto ale dispozitivului, astfel ca modelul acesta are o camera foto principal de 16 MP, si o camera frontal de 8 MP, iar calitatea fotografiilor realizate va fi una superioara.

Memoria RAM a modelului Nokia 6 este de 4 GB, in timp ce spatiul de stocare este de 64 GB, si se poate extinde cu inca un card de memorie micro SD, care poate avea pana la 256 GB.

Chiar si procesorul este unul Octa Core Qualcomm MSM8937 Snapdragon 430, iar frecventa acestuia este de 1,4 Ghz Cortex A53.

Fara doar si poate, cea mai mare calitate a acestui telefon este aceea ca spre deosebire de celelalte modele de smartphone cu care ne-a obisnuit Nokia, nu mai vine cu sistemul de operare Windows Phone.

Modelul Nokia 6 are instalat sistemul de operare Android OS, v7.1.1 Nougat, care este cea mai importanta caracteristica tehnica a acestui model. Cu siguranta utilizatorii nu alegeau modelele acestui brand, datorita sistemului de operare care nu era prea placut, si aici ma refer la Windows Phone.

Tinand cont de toate aceste specificatii tehnice, cu siguranta se merita sa iti indrepti atentia spre un astfel de telefon, si cu siguranta daca te vei ocupa de intretinerea sa, acesta va avea sanse extrem de mici de a se defecta, si de a fi nevoie sa fie dus la service.

0 Shares
You May Also Like