De-ce-sa-iti-cumperi-un-iPhone-4

De ce sa iti cumperi un iPhone 4?

0 Shares
0
0
0

Fiecare dintre noi ne-am dori ca atunci cand suntem in cautarea unui telefon mobil inteligent, sa ne permitem sa ne cumparam cele mai scumpe si cele mai performante telefoane care sunt pe piata in momentul respectiv.

Ei bine, daca vrei ca si tu sa iti cumperi un dispozitiv foarte performant, si acesta sa fie fabricat de catre unul din cei mai renumiti producatori de pe piata, atunci in mod evident va fi nevoie sa iti indrepti atentia fie spre un model de la Samsung, fie spre un model fabricat de catre cei de la Apple.

Stim cu totii faptul ca dispozitivele scoase pe piata de catre acesti doi mari producatori sunt cele mai performante, iar drept dovada sta numarul mare de utilizatori de smartphone-uri care detin un model de la unul din acesti producatori.

Cu siguranta si ceilalti mari producatori de pe piata, si anume HTC, Sony, Nokia, Huawei sau chiar si LG, scot pe piata o multime de dispozitive foarte performante, insa din pacate pentru ei, dispozitivele lor nu se bucura de o asa mare popularitate precum cele ale celorlalti doi producatori amintiti mai sus.

Asadar, sunt o multime de persoane care in cazul in care nu isi permit sa isi cumpere cele mai noi modele de telefoane ale acestor doi producatori, respectiv Samsung Galaxy S7 sau Samsung Galaxy S7 Edge, ori iPhone 7, fabricat de Apple, isi indreapta atentia tot spre modele ale acestor producatori, insa care sunt mai ieftine.

De exemplu fanii Samsung isi aleg un model Galaxy S6 sau un oricare alt model, in timp ce fanii Apple pot sa opteze pentru un model iPhone 6 sau iPhone 6S. Nici ideea de a se orienta spre un model iPhone 5 nu ar fi una rea, pentru ca si acele dispozitive inca sunt foarte cautate pe piata.

Ei bine, in cazul in care trebuie neaparat sa iti cumperi un telefon, dar nu iti permiti cele mai noi modele, iti poti indrepta atentia spre un model iPhone4, pana in momentul in care reusesti sa iti cumperi unul din cele mai noi modele aparute pe piata.

In ciuda faptului ca au trecut mai multi ani de cand au aparut pe piata, se pare ca aceste dispozitive sunt inca foarte indragite de catre utilizatori.

Si nici nu este de mirare acest lucru daca stam sa ne gandim ca nici piesele de schimb pentru dispozitivele lor nu sunt foarte costisitoare. De exemplu un acumulator iPhone 4, costa mult mai putin decat un acumulator pentru modelele mai noi scoase pe piata de acelasi producator.

Un alt mare avantaj al acestor dispozitive il reprezinta camera foto, care reuseste sa realizeze cele mai clare si cele mai frumoase fotografii.

Ei bine, daca stam sa cautam, gasim o multime de motive care sa te determine sa iti indrepti atentia spre un astfel de dispozitiv, iar pretul accesibil este un astfel de motiv.

Deasemenea si caracteristicile tehnice pe care le detine dispozitivul sunt mult superioare celor din generatia sa. Asadar, cu siguranta se merita sa iti indrepti atentia spre un astfel de dispozitiv.

0 Shares
You May Also Like