Probleme-pentru-Nokia-Lumia-650

Probleme pentru Nokia Lumia 650

0 Shares
0
0
0

In ciuda faptului ca Nokia nu se mai bucura demult de succesul pe care l-a avut la inceputul anilor 2000, se pare ca totusi compania finlandeza incepe sa scoata pe piata smartphone-uri la preturi accesibile pentru fiecare doritor.

Datorita faptului ca smartphone-urile sunt mai sensibile decat acele modele vechi de telefoane care erau pe piata acum mai multi ani, si modelele Nokia pot sa fie mai sensibile si mai fragile, astfel ca se pot defecta destul de rapid, iar tu sa trebuiasca sa gasesti un service gsm specializat in Reparatii Nokia, si sa iti duci dispozitivul la reparat.

Cel mai nou model produs de catre brandul finlandez este Nokia Lumia 650, insa din pacate pentru utilizatori si acest dispozitiv vine cu o serie de probleme.

Sunt destule cazuri in care utilizatorii acestui model de telefon se plang de faptul ca dispozitivul nu se incarca sau ca trebuie miscat incarcatorul pentru ca acesta sa se incarce. Problema ar fi cauzata de mufa usb, de incarcator sau de jack-ul de incarcare. Cu siguranta aceasta problema se poate remedia prin inlocuirea acestor componente anterior mentionate.

O alta problema semnalata de catre persoanele care detin un astfel de telefon, este aceea ca dispozitivul nu afiseaza pe ecran imaginea, sau aceasta este afisata doar partial. Aceasta problema se poate datora display-ului care este posibil sa se fi defectat din cauza unor socuri mecanice.

Se spune ca bateria acestor telefoane este problematica si ca nu tine foarte mult timp incarcata, insa nu trebuie sa te ingrijorezi, pentru ca majoritatea smartphone-urilor au aceasta problema. Pentru a evita descarcarea rapida a bateriei, este necesar sa iti inchizi acele aplicatii pe care nu le utilizezi pe moment.

Sunt deasemenea cazuri in care dispozitivul se supraincalzeste, iar aceasta problema este posibil sa fie cauzata de catre procesorul telefonului sau de alte componente aflate pe partea de alimentare. Pentru a remedia aceasta problema va trebui sa te prezinti cat mai repede cu telefonul la un service gsm, pentru ca expertii de acolo vor depista problema si cauza acesteia foarte rapid, si vor remedia problema.

Au fost semnalate si cazuri in care telefonul Nokia Lumia 650 a avut probleme la placa de baza, iar tu trebuie sa stii ca aceste defectiuni pot sa fie cauzate de interventii pe placa de baza, astfel ca va trebui sa ai grija cui ii vei lasa telefonul sa actioneze pe placa de baza.

Sunt si cazuri in care un utilizator de Nokia Lumia 650 se prezinta cu dispozitivul la service, pentru ca acesta a intrat in contact cu apa sau cu alte lichide, ori datorita faptului ca acesta are display-ul ori touchscreen-ul spart ori crapat, insa cu siguranta aceasta vina ii apartine doar utilizatorului.

Ei bine, din ceea ce se vede, si aceste telefoane produse de catre cei de la Nokia pot sa intampine anumite probleme de functionare, insa tu va trebui sa iti alegi un service profesionist in momentul in care iti doresti sa iti repari telefonul.

Eu iti recomand sa alegi un service specializat care efectueaza reparatii doar pentru dispozitivele Nokia, pentru ca personalul de acolo este specializat in reparatii de telefoane Nokia, si cu siguranta iti va remedia problema in cel mai scurt timp posibil.

0 Shares
You May Also Like