Cum scoateti in evidenta caroseria masinii?

Cum scoateti in evidenta caroseria masinii?

0 Shares
0
0
0

Daca doriti sa aveti o masina cu aspect diferit de ceilalti, o modalitate de a o face este sa instalati un kit de caroserie, iar apoi sa optati pentru cele mai bune servicii de inscriptionari auto autocolant.

Exista multe modele diferite din care sa alegeti si o serie de producatori care produc aceste kituri de modificare a aspectului. Din pacate, unele modele arata destul de hidoase, dar cand vine vorba de masini, frumusetea este in ochiul privitorului.

Daca ai bani sa cheltuiesti, ai putea sa-ti proiectezi propriul kit de caroserie pentru masina ta si sa angajezi o companie care sa produca pentru tine cel mai potrivit kit de caroserie, dar asta ar ajunge sa te coste o avere. In functie de situatia financiara si in functie de gusturile fiecaruia, o masina chiar si cea mai banala masina, se poate transforma intr-o bijuterie, iar apoi cireasa de pe tort ar fi reprezentata de diversele inscriptionari auto autocolant.

In mod traditional, trusele de caroserie includ, in mod normal, barele de protectie fata si spate, aparate de protectie, spoilere si fuste laterale. O tendinta comuna in zilele noastre este schimbarea barei de protectie din fata a unei masini cu ceva mai actualizat. Acest lucru are cel mai mare impact, deoarece partea din fata a masinii este, in mod normal, printre primele lucruri pe care cineva le fixeaza atunci cand priveste o masina.

Kituri de caroserie pentru a imbunatati performanta

Seturile de caroserie pot avea, de asemenea, un efect de imbunatatire a performantei, deci nu este vorba doar despre aspect. Un exemplu in acest sens este un pachet de efecte la sol. Instalarea acestui lucru va creste cantitatea de forta inferioara pe vehicul, ceea ce este benefic daca sunteti un pilot de curse sau un sofer pasionat de viteza si doriti sa aveti mai mult control asupra masinii dvs. in curbe.

O aripa spate poate creste, de asemenea, forta si este, de asemenea, unul dintre cele mai vizibile suplimente cosmetice pe care le pot face pasionatii de masini. In unele cazuri, un dealer care are vanzari de masini second-hand poate avea acest lucru instalat pentru dvs. atunci cand achizitionati un vehicul uzat.

Se argumenteaza daca acest „upgrade” are sau nu un efect benefic asupra performantei, dar depinde de aplicatie. Daca conduci doar in jurul orasului cu o aripa uriasa pe spate, in mod clar nu exista niciun avantaj aici, ci cosmetic.

Cu toate acestea, luarea masinii pe pista ar putea adauga o cantitate considerabila de stabilitate in partea din spate a masinii. Aruncati o privire spre partea din spate a unei masini de curse si veti vedea intotdeauna o aripa mare in spate.

Doar alegeti o aripa aftermarket pe spatele masinii dvs. iar aceasta va poate ajuta, dar puteti schimba caracteristicile manipularii intr-un mod negativ daca nu este configurata corect.

Din ce sunt facute Body Kits?

Trusele de caroserie sunt intotdeauna usoare si exista motive intemeiate pentru asta. Adaugarea unui kit creste greutatea masinii, astfel incat faptul ca are mai multa greutate creeaza un efect negativ asupra performantei si a consumului de combustibil.

Cu toate acestea, daca acest lucru nu este preocuparea dvs. la fel ca aspectul unui kit, atunci acest lucru va avea o consecinta mica pentru dvs., deoarece nu puteti observa niciun efect negativ sau cel putin la scara mica.

In ceea ce priveste compozitia, kiturile sunt realizate in cea mai mare parte din fibra de sticla, fibra de carbon sau poliuretan. Daca va place sa conduceti in climele mai reci, un kit de poliuretan ar fi cea mai buna alegere pentru ca rezista la vreme rece si nu va crapa.

Fibra de carbon este, de asemenea, o alternativa, dar acest material este foarte scump si nu este necesar daca obiectivul tau principal este doar sa cresti atractivitatea vizuala a masinii tale.

Instalare

Ar fi intelept sa ai un tehnician cu experienta sa instaleze kitul pentru tine. Acest lucru este esential pentru a avea o potrivire adecvata si pentru cel mai bun standard. Orice kit de efect instalat corect va permite utilizarea in modul in care a fost conceput.

Daca este instalat incorect, rezultatul ar putea fi efectul opus, ceea ce face ca masina dvs. sa se descurce mai rau decat inainte de instalarea kitului. In plus, in conditiile in care kitul nu este instalat corect, din punct de vedere estetic masina va avea de suferit.

Asadar, in conditiile in care aveti de gand sa va infrumusetati masina, in mod evident este indicat sa gasiti cel mai potrivit kit de caroserie auto pentru marca si modelul masinii pe care o detineti.

In functie de calitatea materialelor, kiturile auto pot fi mai scumpe sau mai ieftine. In functie de preferinte si de buget veti putea alege un kit. Daca situatia financiara va permite, optati pentru un kit personalizat, dar acesta va avea costuri mult mai mari.

Cand masina va fi inalizata, puteti opta pentru cele mai bune servicii de inscriptionari auto autocolant. In mod evident cand veti iesi cu masina in trafic, veti atrage toate privirile.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like