Cele mai bune strategii de optimizare seo

0 Shares
0
0
0

Cele mai bune strategii de optimizare seoPromovarea oricarei afaceri online sau a unui site, implica o buna optimizare seo. Tot acest procedeu se face pentru a promova site-ul sau afacerea respectiva in diferite motoare de cautare. Trebuie subliniat faptul ca acesta promovare incepe odata cu constructia site-ului si nu se termina niciodata.

Ce este Penguin si ce influenta are acesta

Penguin este un algoritm Google, care a fost lansat pentru prima data la 24 aprilie 2013. Google Penguin are ca scop penalizarea tuturor site-urilor care incalca regulamentul Google.  In acest sens, Penguin are rolul de a recunoaste site-urile care detin linkuri de o calitate net inferioara.

Este  binecunoscut faptul ca multi dintre cei care practica optimizarea seo, apeleaza la procedura numita link building. Acest procedeu de promovare implica constructia mai multor link-uri, intr-o perioada relativ scurta de timp. Desi, aparent este un procedeu de optimizare bun, exista riscul ca utilizatorii sa dezvolte lin-uri de o calitate slaba.

Google Penguin supravegheaza oarecum si textul ancora, care de regula este supraoptimizat. Textul ancora se poate utiliza in asociere cu mai multe link-uri ( aproximativ 1000 ). In cazul in care exista link-uri legate de site-uri care nu au nici o legatura cu site-ul dumneavoastra, site-ul va fi etichetat de catre Penguin.

Algoritmul Google Penguin pune un accent destul de mare si pe cuvintele cheie care alcatuiesc un text. Trebuie precizat faptul ca site-urile care abuzeaza de utilizarea cuvintelor cheie, vor fi urmarite din timp de catre Google.

Cat de bun este algoritmul Hummingbird

Acest algortim a fost realizat in jurul a mai multor cautari sistematice. In acest sens, Hummingbird are ca scop livrarea unor rezultate precise si foarte rapide catre utilizatorii motoarelor de cautare.  Hummingbird se axeaza in special pe intentiile de cautare ale userilor, astfel acest algoritm analizeaza anumite fraze introduse in motoarele de cautare.

Cei care realizeaza optimizare seo, trebuie sa creeze un continut, in asa fel incat acesta sa genereze discutii si conversatii. Hummingbird este extrem de eficient pentru toti cei care detin site-uri cu un continut de o calitate superioara.

Cele mai bune metode de seo in 2014

Cu siguranta, cele mai bune metode de seo din acest an  sunt prezentate de catre cei de la http://danbradu.com/  , singura companie seo din tara care utilizeaza propriile resurse si nu spameaza alte site-uri. In anul 2014 este indicata axarea in special pe retele de socializare, precum Google Plus sau Facebook.

In ultima perioada de timp s-a inregistrat o apreciere semnificativa din partea motoarelor de cautare pentru site-urile care au un numar mare de followeri. In acest sens, se recomanda adaugarea de butoane speciale pe site. Se recomanda adaugarea urmatoarelor butoane: Like, Share, Google Plus, Tweet sau Pin It.

De asemenea, se recomanda inlocuirea articolelor generaliste de pe site, cu communicate de presa. Totodata, motoarele de cautare apreciaza foarte mult un continut de o calitate superioara. In acest sens este indicat sa folositi cat mai multe detalii despre produsele care le comercializati sau promovati.

Deoarece tot mai multi utilizatori se indrepta catre tehnologia mobila, este indicat sa optimizati site-ul pentru dispozitivele mobile. Cei care detin un site, trebuie sa fie atenti si la viteza de incarcare a site-ului, in acest sens este recomandat sa discutati cu cei de la firma de web hosting.

Creearea unui brand este si ea foarte importanta in procesul de optimizare seo, astfel clientii sau colaboratorii multumiti pot recomanda business-ul dumneavostra si catre alte site-uri.


Alte stiri actuale :

1. To Be or Not To Be an Amazon Affiliate Marketer
2. Encourage your visitors to subscribe to your RSS feed
3. Cum afecteaza noul update Google Penguin serviciile SEO
4. 5 Lucruri pe care nu le stiai despre optimizarea seo

0 Shares
2 comments

Comments are closed.

You May Also Like