Ce-trebuie-sa-contina-un-site-SEO-friendly

Ce trebuie sa contina un site SEO-friendly?

0 Shares
0
0
0

Daca aveti o afacere atunci aveti nevoie si de un site. Il puteti face singur sau puteti sa angajati un programator care sa se ocupe de el si apoi veti astepta sa vina clientii. Primul lucru care ar trebui facut este sa stiti ca acest site trebuie optimizat pentru a aparea in motoarele de cautare.

Pentru solutii complete de optimizare a site-urilor pentru motoare de cautare ar trebui sa apelati la serviciile unei firme care se ocupa cu optimizare seo.

A avea un site prietenos cu motoarele de cautare inseamna ca aceste motoare de cautare sa nu se intalneasca cu probleme de navigare si in plus sa ii fie si usoara experienta navigarii.

Atunci cand blocati accesul la site cu ajutorul unui fisier sau puneti clauze de tip noindex pentru a opri indexarea, sau atunci cand utilizati tehnologii care nu sunt citite corect de roboteii din motoarele de cautare, cum ar fi Flash sau anumite tehnologii care se bazeaza pe Java Script atunci motorul de cautare va considera ca site-ul are o problema si nu il va cota corespunzator.

Erorile se descopera destul de usor si Google va pune la dispozitie sa anumite unelte in sensul acesta.

Sunt si unele lucruri care chiar daca nu blocheaza navigarea fac ca aceasta sa fie greoaie si va afecteaza negativ. Si structura interna de linkuri si legaturile intre pagini conteaza foarte mult in modul in care motorul de cautare percepe un site web.

Un site de prezentare poate sa nu aiba o structura ideala. Puteti avea un site care are doar o singura pagina care se vede bine sau puteti sa aveti un site care nu are nicio structura si Google totusi sa navigheze greu pe el.

Chiar si cu astfel de site-uri se pot obtine rezultate bune dar in general este indicat sa aveti un site care sa aiba o pagina principala in care sa fie prezentat site-ul, o pagina despre si apoi macar o pagina cu serviciile sau produsele si inca una de contact. Mai puteti avea si o pagina cu termeni si conditii.

Conteaza foarte mult structura site-ului deoarece nu pot sa apara rezultate in cautari daca nu aveti continut pe site. Fara ca site-ul sa aiba macar o pagina nu se poate aparea deloc indiferent de cautare. Fara sa aveti mai multe pagini pe site nu puteti sa apareti pentru o gama mai larga de cautari.

Este bine ca toate intentiile vizitatorilor sa aiba si o pagina corespondenta in site.

Dincolo de criteriul acesta legat de numarul de pagini este foarte important si modul in care altii vad site-ul. Este bine sa aveti un site care are o structura de informatii relevante dar pentru a aparea in primele pozitii in cautari aveti nevoie si de voturile externe.

Astfel este foarte important si desigul site-ului. Designul nu este atat de important pentru motorul de cautare dar este foarte util pentru ca influenteaza experienta pe care o au utilizatorii pe site. Google poate sa vada atunci cand cineva cauta un text, un cuvant cheie sau o expresie, intra pe site, se uita si revine in Google.

0 Shares
You May Also Like