Care este rolul tehnicienilor intr-un service GSM?

Care este rolul tehnicienilor intr-un service GSM?

0 Shares
0
0
0

Serviciile de reparatii Gsm oferite in diferite companii trebuie sa respecte criterii foarte clare in privinta standardelor prestarii acestor operatiuni. O buna reputatie in domeniul service Gsm este asigurata de echipa tehnicienilor de service.

Rolul acestei echipe este esential, pentru ca prestarea serviciilor fara o echipa pregatita pentru exigentele acestei industrii de telefonie mobila, care a luat un avant considerabil in ultimii ani, nu se pot furniza cele mai bune servicii.

In primul rand, echipa trebuie sa fie formata din profesionisti, oameni calificati si specializati in domeniu, daca este posibil cu experienta cat mai bogata, care s-au confruntat cu situatii diferite si stiu sa comunice si sa lucreze cu clientii care, in general, vin in service nemultumiti, ingrijorati, dar trebuie sa plece cu piesele reparate, fie ca sunt oricare tipuri de telefoane mobile, tablete, dispozitive inteligente.

Siguranta cu care un tehnician poate sa rezolve orice situatie, de tipul inlocuirii, demontarii si asamblarii pieselor, sau inteligenta cu care un tehnician poate sa ofere si alte solutii speciale, garanteaza un serviciu de calitate.

Intr-un service Gsm de multe ori este necesara o echipa, pentru ca lucrul in echipa este o garantie a furnizarii rapide a produsului reparat. Echipa de tehnicieni este specializata, este de preferat ca sa existe personal pentru inlocuirea componentelor, decodare, rescriere de soft, instalare de sonerii noi, update-uri ale sistemelor de operare.

Foarte important este si personalul care ofera asistenta tehnica, prin e-mail sau direct cu clientul, incercand sa castige si sa mentina increderea in serviciile prestate de colegi.

Un service autorizat Gsm angajeaza personal calificat, cu experienta, putere de munca, adaptabilitate. Daca si ambientul profesional este prietenos si civilizat cu clientii, iar aparatura este de ultima generatie, atunci este doar rolul echipei de tehnicieni sa ofere cele mai bune servicii.

Reparatiile complexe ale software-ului si hardware-ului, asemanatoare cu cele dintr-un service auto, sunt executate cu deosebita atentie, rezultatele recomanda ulterior compania de service in cazul altor interventii.

Scepticismul clientilor in privinta service-urilor este un element care solicita si mai mult echipa de tehnicieni, o stimuleaza pentru a se pregati cat mai temeinic, a fi in pas cu noutatile si inovatiile tehnologice, a fi in cautarea solutiilor noi, a optimiza si perfectiona serviciile.

Rolul echipei este de a fi transparenti, a oferi consiliere, a nu garanta 100% orice reparatie, ci a explica exact oricare situatie neplacuta care poate sa apara, din start, pentru a evita subaprecierea din partea clientului, care daca are un produs returnat care nu functioneaza conform, va acuza inevitabil in primul rand tehnicianul si echipa sa.

Acest lucru nu se poate intampla, daca exista un contract post-garantie foarte clar, si o deschidere a personalului in urmarirea produsului si dupa ce a iesit din service, prin anumite formulare, sau prin contact telefonic sau e-mail cu clientul.

Alegerea echipei de tehnicieni, atat din partea angajatorului, cat si din partea clientului, care a ales firma de service, este foarte importanta, este cheia unui serviciu de cea mai inalta clasa, cu cele mai performante prestari de servicii in domeniu, oriunde in tara.

0 Shares
You May Also Like