Adevarul-despre-electronicele-resigilate

Adevarul despre electronicele resigilate

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vrem sa cumparam electronice se poate intampla sa ne uitam si la pretul produselor resigilate in speranta de a economisi ceva bani. Mai jos va prezentam cat mai clar ce sunt aceste produse resigilate.

Majoritatea oamenilor vor dispozitive noi dar adevarul cu privire la produsele resigiliate ii poate face sa isi schimbe parerea.

Telefoanele mobile, laptopurile si celelalte elctronice resigilate sunt acele produse care au fost desfacute din mai multe motive precum fotografierea ori testarea lor sau pentru prezentarea lor in magazine apoi au fost reambalate si puse la vanzare.

Produsele electronice sunt scoase din ambalaj si desigiliate din mai multe motive: pentru a putea sa fie expuse in diverse showroomuri, pentru a se face documentatii despre ele sau pentru a fi fotografiate pentru a fi puse pe site-uri de vanazare online pentru teste facute de catre tehnicienii magazinului sau pentru a se sigila corespunzator in momentul in care din cauza transportului ambalajul s-a deteriorat sau transprotul s-a realizat in conditii incorecte sau precare.

In categoria acestor produse resigilate vor intra si toate dispozitivele care au fost trimise retur de mai multi clienti nemultumiti care au avut diverse motive. Numai 5 procente dintre produsele care sunt returnate au cu adevarat defecte.

Achizitoanre aproduselor resigiliate implica mai multe avantaje precum veti vedea mai jos. Unul din cele mai importante avantaje dat de produsele resigiliate va fi pretul.

De exemplu un telefon smart nou si foarte modern poate sa coste peste 3000 de lei in magazin iar in timp pretul pentru modelul resigilat poate sa fie de pana la 2000 de ron. In cazul accesoriilor reducerile pot sa fie de pana la 50 de procente.

De exemplu telefoanele resigilate au un pret derizoriu comparativ cu modelele ma noi, chiar daca beneficiaza de garantie, si au fost testate de catre mai multi tehniciei fiind impecabile si tot la fel de performante ca si cele noi.

In ceea ce priveste calitatea ori functionalitatea, produsele resigiliate vor veni la pachet cu un avantaj foarte mare comparativ cu cele care vor fi vandute drept produse sigilate si anume verificarea de catre experti inainte de a fi resigilate.

Astfel, specialistii vor garanta functionarea perfecta pentru respectivul dispozitiv. Produsele resigilate sunt unele dintre produsele verificate de mai multe ori de tehnicieni. Sunt verificate la prima resigilare si din nou la sigilare.

Produsele resigilate vor benefica de garantie de la comerciant. Acest lucru va fi linistitor pentru persoanele care intreaba daca produsul e stricat si foarte deteriorat.

Aceste produse pot sa fie returnate si in cazul in care persoana nu este multumita de achizita pe care a facut-o si considera ca plateste altceva decat a vazut in realitate.

Fiti atenti a politicile pentru returnare. Posibilitatea de a returna un produs daca nu sunteti multumiti de el e foarte importanta. Atunci cand unele companii va ofera o perioade de 90 de zile in care un produs poate sa fie returnat si alte companii nu va lasa sa returnati produsele desi acestea au unele defecte.

Fiti atenti la durata pe care o are garantia. Perioada pentru garantie este foarte importanta pentru toate produsele electronice, nu numai in cazul produselor resigilate.

0 Shares
1 comment
  1. Bun articol, este important sa testam un produs resigilat inainte de a pleca cu el acasa sa ne asiguram ca nu are probleme majore.

Comments are closed.

You May Also Like