Cele-mai-bune-carcase-pentru-iPhone-5c

Cele mai bune carcase pentru iPhone 5c

0 Shares
0
0
0

Carcasele iPhone-urilor mai vechi, nu erau disponibile in prea multe culori. O data cu aparitia iPhone 5c insa, am putut observa ca acesta a imprumutat ceva din adn-ul iPod-urilor. Cauti accesorii telefoane? Cele mai bune pot fi gasite pe MagazinGsm.ro!

Construit din plastic si avand la dispozitie 5 culori de baza inclusiv (albastru, verde, roz, alb si galben), modelul de 16 gb al celor de la Apple, este unul dintre cele mai ieftine iPhone-uri ce mai poate fi inca gasit pe piata.

Bineinteles, nu se compara din punct de vedere al performantelor cu mai noul iPhone 6, dar arata foarte bine si este un telefon de buget. Cu iPhone 5s, design-ul s-a schimbat si mai mult.

Acum te poti bucura de o carcasa foarte solida, din aluminiu si de primul procesor pentru smartphone, pe 64 de biti (Apple A7). De asemenea, telefonul vine si cu noul senzor de amprenta (Touch ID) ce iti permite blocarea si deblocarea telefonului, precum si efectuarea de cumparaturi cu doar o atingere de deget.

Camera dispune si ea de un senzor mai mare si de o apertura imbunatatita, cu pixeli mai mari si dual led flash.
iPhone 5c pe de alta parte, are un procesor A6 mai vechi si aceeasi camera de 8 megapixeli, ce poate fi gasita si pe iPhone 5 simplu. De fapt, in afara de noul design, iPhone 5c este un iPhone 5 simplu, avand aceleasi feature-uri. Au fost facute cateva imbunatatiri in ceea ce priveste durata de functionare a bateriei si s-a mai lucrat la calitatea senzorului frontal (cel al camerei pentru selfie-uri).

Desi iPhone 5c vine cu o carcasa din plastic si nu dispune de upgrade-urile de pe 5s, pretul sau mult mai mic si aspectul “funny” il fac o alegere de luat in seama, pentru persoanele mai tinere. Ca si in cazul oricarui alt iPhone, exista o multitudine de carcase disponibile pentru acest model, de la unele foarte simple si ieftine, la unele mai scumpe, concepute din materiale premium.

Desigur, nici 5s si nici 5c nu pot tine pasul cu fratii lor mai mari din gama iPhone 6. Procesorul lui iPhone 6 de tip A8 este mult mai performant, iar display-ul este si el mai mare si mai calitativ, avand 4.7 inch. Daca doresti sa ai cea mai buna experienta iPhone, iti recomandam totusi sa achizitionezi un iPhone 6, cele din gama iPhone 5 s-au invechit deja destul de mult.

Daca ti-ai achizitionat deja un iPhone 5, cele mai bune carcase pentru acesta sunt cele care au capacitatea sa protejeze cel mai bine telefonul de zgarieturi si loviri, dar la fel de importante sunt design-ul si culoarea.

O carcasa buna te va costa ceva, nu te orienta dupa cele mai ieftine, acestea nu sunt construite din materiale foarte rezistente si nu iti vor proteja la fel de bine telefonul. Cauta o carcasa cu pretul intre 15-25 de dolari si intreaba vanzatorul despre materialul din care este construita si despre ce feature-uri de protectie are aceasta.

0 Shares
You May Also Like