Unde imi pot decoda telefonul?

Unde imi pot decoda telefonul?

0 Shares
0
0
0

Stim cu totii ca fiecare om are pe cineva plecat intr-o tara straina, fie un frate sau o sora, fie un prieten bun sau orice alta cunostinta.

Se poate intampla ca acea persoana draga noua care vine acasa de sarbatori din strainatate, sau care vine in vacanta sa ne ofere drept cadou un telefon foarte performant adus din tara de unde vine el, insa sa nu il putem folosi pentru ca este blocat pe o reteua de pe care a fost cumparat.

Ei bine, atunci probabil vom fi putin dezamagiti pentru ca nu vom putea sa folosim imediat telefonul deoarece acesta este blocat pe o anumita retea. In acest caz singura varianta care ne ramane pentru a ne putea bucura de cadoul primit este sa apelam la un service gsm.

Sunt foarte multe persoane care in momentul in care aud ca iti duci telefonul la un service gsm cred ca ai telefonul stricat sau ca acesta nu functioneaza la parametrii normali, insa in cazul de fata tu iti duci telefonul pentru a fi decodat.

De exemplu daca iti doresti sa apelezi la un service din capitala trebuie doar sa te informezi de cele mai bune service-uri de reparatii telefoane Bucuresti, dupa care cand consideri ca ai gasit cel mai bun service gsm, apelezi la serviciile oferite de ei fara teama.

De obicei orice service gsm ofera servicii de deblocare a telefoanelor mobile in cazul in care acestea au fost achizitionate fie din strainatate, fie de la noi din tara si care au activata o restrictie de la operatorul de telefonie mobila.

De exemplu in cazul celor mai noi telefoane Nokia, deblocarea se poate realiza prin generarea codului de retea doar in momentul in care telefonul este citit prin cablu de service, bineinteles procedeul acesta se poate realiza doar cu ajutorul unei interfete speciale.

Telefoanele iPhone, produse de catre Apple sunt mai dificil de deblocat deoarece toate aceste telefoane sunt blocate in serverele Apple, si cu siguranta si preturile pentru deblocarea acestora vor fi mai mari.

In ceea ce priveste telefoanele produse de catre Samsung, acestea pot sa fie deblocate toate, indiferent de model sau de reteaua pe care sunt blocate. Decodarea se realizeaza prin citirea codului de retea, si normal, acest lucru se face tot cu ajutorul unei interfete specializate.

Este foarte important de stiut faptul ca telefoanele pot sa fie protejate prin doua metode, si anume sa fie securizate cu un cod de retea, codificarea fiind realizata de operatorul de telefonie mobila. Telefoanele mai pot sa fie protejate si de catre utilizatori, acestia setand un cod pe care sa nu il stie nimeni decat utilizatorul, iar acest cod sa aibe rol de protectie a datelor personale.

Cu siguranta, orice service din tara iti va putea debloca telefonul insa preturile pot sa difere de la caz la caz, in functie de firma producatoare a telefonului, de modelul dispozitivului dar si de timpul in care se efectueaza decodarea.

In cazul in care telefonul tau nu dispune de suficiente accesorii, odata ce ai ajuns cu el in service pentru decodare, iti poti comanda orice accesoriu iti doresti, sau daca esti norocos poate le gasesti pe stoc.

0 Shares
You May Also Like