Tu cum iti protejezi telefonul?

Tu cum iti protejezi telefonul?

0 Shares
0
0
0

Fiecare in momentul in care isi cumpara un telefon trebuie sa se gandeasca si la faptul ca pe langa accesoriile cu care vine acesta la pachet, trebuie sa il echipeze cu accesorii care ofera protectia dispozitivului.

Daca te intrebi de ce ar trebui sa iti echipezi telefonul cu aceste accesorii ar trebui sa stii ca sunt o multime de utilizatori care isi duc telefoanele la reparat la service-urile gsm datorita faptului ca telefonul are fie display-ul spart sau crapat, fie touchscreen-ul nu mai functioneaza, fie carcasa este lovita sau zgariata iar utilizatorul isi doreste sa o inlocuiasca.

Si toate aceste probleme bineinteles ca apar datorita faptului ca utilizatorul isi neglijeaza dispozitivul inca din prima zi in care l-a cumparat. Daca te intrebi la ce ma refer cand spun ca utilizatorul si-a neglijat dispozitivul, ma refer la faptul ca acesta nu si-a echipat telefonul cu geam de protectie al ecranului si cu husa protectoare.

Cu siguranta acesta iti vor proteja telefonul care in caz de impact iar dispozitivul nu ar trebui sa se aleaga cu defectiunile mai sus mentionate. Geamurile de protectie se gasesc pentru fiecare model in parte, in timp ce husele pot sa fie si universale, insa ar fi recomandat sa iti cumperi husa destinata modelului tau de telefon. In caz ca detii un telefon Nokia, ar trebui sa iti alegi un accesoriu din gama huse Nokia.

Rolul unei huse pentru telefon dupa cum anterior am mentionat este acela de a proteja dispozitivul si sa il mentina intr-o stare perfecta de functionare. Si dupa cum am mai spus ar fi ideal sa iti alegi o husa destinata modelului tau de telefon pentru ca in acest caz vei putea utiliza toate butoanele laterale ale dispozitivului fara nici o problema.

In momentul in care iti cumperi un astfel de accesoriu dintr-un magazin neautorizat trebuie sa ai grija la produsul pe care iti doresti sa il cumperi.

Daca iti cumperi o husa universala  sau o asa numita husa compatibila, sunt sanse foarte mari ca aceasta sa nu se plieze perfect pe telefon sau sa iti ingreuneze accesul la diferite butoane, la difuzoare sau de ce nu la camera foto.

Pentru a evita toate aceste lucruri, dupa cum am spus putin mai sus, trebuie sa iti cumperi o husa originala pentru telefonul tau.

Poti sa iti alegi husa destinata modelului tau de telefon care sa iti permita sa vezi cat este ceasul de exemplu, sau sa vezi cine te suna fara a deschide husa. Acest tip de huse sunt cunoscute sub denumirea de huse S- View, care au o fereastra transparenta  pe fata dispozitivului.

In cazul in care telefonul tau are o camera foto iesita in relief, atunci este neaparat sa te orientezi spre o husa speciala care sa iti protejeze camera.

In cazul in care esti pasionat de filme si folosesti telefonul pentru vizionarea acestora, poti sa optezi pentru o husa ce tine loc si de suport.

Dupa cum se vede, pentru fiecare model de telefon se pot gasi o multime de modele de huse, asa ca ai de unde alege, si in mod evident trebuie sa alegi un astfel de model de accesoriu pentru ca iti protejeaza dispozitivul iar in caz de impact ai sanse mari sa nu mergi cu telefonul la reparat.

Cu siguranta o husa protectoare este mult mai ieftina decat inlocuirea unui display, asa ca trebuie sa iti echipezi telefonul cu husa protectoare.

0 Shares
You May Also Like