Tot ce trebuie sa stim despre mezoterapie

Tot ce trebuie sa stim despre mezoterapie

0 Shares
0
0
0

Pe masura ce trece timpul sunt mai multe schimbari deloc asteptate si deloc dorite care apar pe pielea noastra. Din cauza faptului ca fibrele din colagen si elastan sunt tot mai slabe, apa ridurile si alte mici imperfectiuni care sunt tot mai vizibile pe masura ce trece timpul.

Si nivelul de hidratare al tegumentului se reduce si se schimba aspectul intregii fete. Din pacate oamenii inca nu au gasit o solutie buna pentru a opri acest proces cat se poate de natural si asta ne duce la mezoterapie si la aparat mezoterapie.

In prezent sunt tot mai multe metode si posibilitati datorita descoperirilor facute in cosmetica.

Una din cele mai bune metode e reprezentata asa cum spuneam si mai sus de mezoterapie. Tratamentul normal se cunoaste ca si metoda destul de invaziva pentru ca vor fi utilizate acele. Desi in prezent procedura e una din cele mai folosite in saloanele de cosmetica din toata lumea nu toti stim faptul ca primele tratamente au fost facute de medicul M. Pistor.

Pe piata sunt doua astfel de proceduri. Prima este cunoscuta drept cea clasica unde se folosesc si acele. Cea de a doua este cea fara ace care foloseste impulsurile electrice facute special impulsurile concepute special pentru a deschide porii.

In timpul procedurii de mezoterapie sunt si o serie de inecari superficiale care au loc in stratul superior al pielii si care permit si un amestect de substante active homeopate sau farmaceutice care se apica de catre un estetician. Acetea patrund in piele la nivelul inferior unde interactioneaza cu celulele.

Mezoterapia e un tratament non chirurgical care implica si o microinjectare multpla la nivelul mezodermului si apoi se va aplica un amestec de mai multe substante active farmaceutice, vitamine si mai multe ingrediente.

Pielea este reintinerita si hranita de la baza si pana in straturile superioare si stimuleaza producerea colagenului. Sunt intarite fibrele de elastina, substanta responsabila de aspectul si de fermitatea pielii.

Tratamentele acestea au rolul de a tonifia pielea si de areduce ridurile fine. Sunt eliminate si efectele radicalilor liberi si astfel rezulta o piele mai luminoasa, mai ferma care va straluci de vigoare si de tinerete.

In acelasi timp clientii iubesc tipul acesta de tratament pentru performantele imdeiate dar si pentru faptul ca duratele de aplicare sunt undeva intre 30-40 de minute si poarta numele de tratament de pranz. Clientii pot sa se intoarca linistiti la birou si isi pot continua activitatile zilnice.

Folosirea mezoterapiei nu e limitata si se utilizeaza pentru mai multe scopuri icnepand cu eliminarea celulitei, a vergeturilor si cu reducerea ridurilor. Se va depigmenta pielea si se vor dizolva grasimile.

In general acest tratament se combina cu microdermabraziune care este facuta inca de la icneputul tratamentului pentru a se exfolia celulele epiteliale moarte si pentru a pregati tesutul pentru patrunderea tuturor substantelor active introduse prin mezoterapie.

Celulita afecteaza foarte multe femei fara sa mai conteze varsta si greutatea lor. Este cauzata de mai multi factori: inflamatorii, hormonali, alimntari si circulatorii. Mezoterapia e o solutie pentru a elimina celulita deoarece imbunatateste circulatia sangelui.

0 Shares
You May Also Like