Trei locuri de vizitat in Berlin

0 Shares
0
0
0

Berlinul nu este doar unul dintre orasele cele mai recomandate cand vine vorba de gastronomie, acesta descurcandu-se foarte bine si pe partea turistica.

Trebuie sa recunoastem ca Berlinul este una dintre destinatiile complete, unde se poate gasi cate ceva pentru fiecare, indiferent de gusturi si preferinte. De aceea, astazi, vom prezenta cateva locuri pe care trebuie sa le vizitati in cazul in care aveti oportunitatea de a ajunge in frumosul oras german. Va vor placea cu siguranta!

Catacombele din Berlin

Catacombele sunt un simbol al Berlinului, acestea dezvaluind publicului viata oamenilor de dinainte de Al Doilea Razboi Mondial, cand nelinistea era instalata in toata Europa. Desi ne dorim sa avem o viata roz, lipsita de griji si probleme, aceste tunuri ne reamintesc de vremurile mai putin frumoase, cand stramosii nostri se luptau pentru pacea de astazi.

Un astfel de tur al catacombelor costa 12 euro, un pret destul de mare, insa, suntem de parere ca acest tur merita orice banut. Indiferent ca sunteti sau nu pasionati de istorie si trecut, nu ar trebui sa ratati Catacombele din Berlin, un loc in care veti avea atat de multe lucruri de invatat. 

Muzeul spionajului

Pentru persoanele dornice de a afla mai multe secrete din spatele Berlinului, ar trebui sa acordati o sansa si Muzeului Spionajului. Intrarea costa tot 12 euro, ca si in cazul Catacombelor din Berlin, ilustrand numeroase tehnici folosite de-a lungul Razboiului Rece, cand orasul era cunoscut drept capitala spionajului.

In ziua de astazi, lucrurile nu mai stau deloc asa, insa muzeul reprezinta o rememorare a vremurilor trecute, oferind numeroase informatii interesante, mai ales turistilor curiosi si iubitori de nou. Daca timpul va permite, va sugeram sa ii dati o sansa, caci nu veti regreta.

Natur-Park 

Ultimul loc pe care nu ar trebui sa il ratati este Natur-Park, un parc natural linistitor, mai ales daca va doriti un strop de relaxare departe de zgomotul Berlinului. Intrarea in parc costa doar un euro, deci, un super pret pentru o asa experienta. Daca l-ati pus pe lista de vizitat, va sugeram sa aveti macar o ora la dispozitie, poate chiar si doua, astfel incat sa va puteti bucura de linistea sa.

De asemenea, trebuie sa mentionam faptul ca parcul de astazi a fost in trecut o gara, tocmai de aceea, de-a lungul plimbarii veti observa cateva vechi garnituri de trenuri, care vor confirma spusele de mai sus.

In incheierea acestui articol, pentru persoanele care iubesc sa calatoreasca stim cat de important este un mijloc de transport de calitate, care sa va permita sa descoperiti cele mai frumoase locuri.

De aceea, firma Novum Rent a Car va pune la dispozitie servicii de inchirieri auto in Timisoara, astfel incat sa puteti ajunge in locurile mult dorite.

Mai mult decat atat, trebuie sa mentionam ca, alaturi de serviciile de inchirieri auto din Timisoara aveti la dispozitie o gama foarte variata de facilitati, pentru ca experienta dumneavoastra sa fie una inedita si lipsita de orice problema. Va asiguram ca va vom dezamagi asteptarile!

0 Shares
You May Also Like