Probleme comune pentru Samsung Galaxy S8 si S9

Probleme comune pentru Samsung Galaxy S8 si S9

0 Shares
0
0
0

In ciuda faptului ca deja pe piata se gasesc de ceva timp dispozitivele Samsung Galaxy S10 si Galaxy S10 Plus, exista persoane care inca isi indreapta atentia spre generatii mai vechi, precum Galaxy S8 si Galaxy S9.

Aceste dispozitive, desi au o oarecare vechime deja, dispun de specificatii tehnice notabile, si cu siguranta pot face fata fara probleme multor sarcini ale utilizatorilor.

Cu toate acestea insa, exista situatii in care utilizatorii de Galaxy S8 si S9 sunt dezamagiti de comportamentul telefoanelor, iar in continuare vom prezenta cateva probleme comune ale acestor telefoane.

Incarcare lenta sau telefonul nu se incarca

Este important sa identificati daca problema apartine incarcatorului, cablului sau telefonului. Utilizati o priza diferita si apoi un cablu diferit pentru a vedea daca rezolva problema. De asemenea, incercati sa incarcati prin USB in computer.

In cazul in care folositi o proza diferita si un incarcator diferit, iar telefonul nu se incarca, atunci cel mai probabil mufa incarcare Samsung este defecta, si este necesara inlocuirea ei. De o asemenea problema se pot ocupa specialistii de la service.

Camera nu va focaliza

Telefoanele Galaxy au camere de mare calitate atunci cand lucreaza. Din nefericire, exista un defect hardware care afecteaza S8 si S9, unde camera din spate nu se va concentra pe distanta. Veti descoperi ca puteti obtine fotografii incredibil de detaliate, dar camera este neclara si inutila pentru orice dincolo de asta.

Solutia pentru acest lucru este sa deschideti aplicatia camerei foto si sa agitati telefonul. Dupa ce faceti acest lucru, camera se va concentra brusc. Cel mai probabil, acest lucru vi se pare mai mult decat ridicol, dar pentru ca aceasta este o problema hardware, miscarea telefonului pare sa realinieze componentele camerei.

Descarcare prematura a bateriei

Foarte multe persoane aleg sa isi cumpere un asemenea telefon datorita specificatiilor tehnice, dar si pentru ca isi doresc un smartphone care sa aiba o baterie care sa reziste cat mai mult timp incarcata. Din pacate pentru multi utilizatori insa, bateria Samsung Galaxy S8 si Galaxy S9 se descarca prematur.

Pentru a impiedica acest lucru, se poate seta luminozitatea ecranului la un nivel minim. Se poate de-asemenea activa modul de economisire al energiei, astfel incat telefonul sa consume mai putine resurse ale bateriei. De-asemenea, utilizatorii pot inchide aplicatiile pe care nu le folosesc, iar astfel vor economisi din resursele bateriei.

Dezactivarea locatiei de-asemenea, si dezactivarea functiei wifi, a datelor mobile si a functiei Bluetooth, pot contribui la cresterea duratei de viata a bateriei Samsung.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai des intalnite probleme pentru telefoanele Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S9. Daca veti intalni aceste probleme, puteti incerca solutiile de depanare mentionate in articol.

In cazul in care aceste solutii de depanare nu remediaza problemele, atunci cel mai probabil va fi necesar sa va duceti telefonul intr-un service gsm, acolo unde specialistii in reparatii Samsung vor putea inlocui si mufa incarcare Samsung, vor putea inlocui si bateria, si se vor putea ocupa de orice alta problema a telefonului.

0 Shares
You May Also Like