Topul celor mai bune aplicatii motivationale pentru iOS

Topul celor mai bune aplicatii motivationale pentru iOS

0 Shares
0
0
0

In cazul in care detineti un dispozitiv iPhone 6s, puteti instala diferite aplicatii motivationale care va pot ajuta in viata de zi cu zi. Indiferent daca sunteti un profesionist, un student sau doar o persoana obisnuita, motivatia este o forta motrice integrata care va ofera forta de a continua si a deveni si mai proactiva.

In urmatoarele randuri vom prezenta cele mai bune aplicatii motivationale pentru iOS, insa precizam faptul ca daca veti utiliza excesiv aceste aplicatii, veti avea nevoie de o inlocuire acumulator iPhone 6s mult mai repede decat v-ati imagina. Ei bine, iata care sunt cele mai bune aplicatii motivationale pe care le puteti instala chiar si pe iPhone 6s.

iWish – Obiectivele vietii, lista dorintelorLa fel cum sugereaza si numele, iWish este o aplicatie care va permite sa va organizati si sa va gestionati activitatile zilnice pentru a elimina chinurile si sentimentele grele care apar atunci cand nu atingem obiectivele stabilite.

Proiectata cu fotografii si teme colorate, aplicatia iWish va permite sa urmariti lista dvs. de prioritati pentru a vedea daca ati realizat obiectivele stabilite. In plus, aceasta aplicatie va permite sa setati mementouri zilnice, precum si sa vizualizati citate motivationale pentru a va mentine motivat pe tot parcursul zilei.

Way of Life

Recunoscut ca un Ultimate Habit Maker, Way of Life este o aplicatie exclusiva care va permite sa inregistrati succesele si esecurile pentru zi, sub forma de grafice si tabele. Pentru a va oferi un raport detaliat al activitatilor dvs. zilnice, aceasta aplicatie utilizeaza o eticheta verde si una rosie pentru a urmari partile dvs. pozitive si negative ale activitatilor pe care le faceti.

Habit Bull – Habit Tracker

Daca cautati o aplicatie de urmarire a obiceiurilor care va va ajuta sa va gestionati zilnic timpul, Habit Bull-Habit Tracker este exact ceea ce aveti nevoie. Proiectata cu o interfata usor de utilizat, aceasta aplicatie va permite sa urmariti activitatile zilnice, permitandu-va in acelasi timp sa adaugati obiceiuri pozitive pe care doriti sa le respectati.

Pe de alta parte, veti avea sansa sa enumerati obiceiurile proaste pe care doriti sa le reduceti. In cele din urma, aplicatia Habit Bull va ofera citate motivatoare motivante care va vor ajuta sa va renuntati la obiceiurile proaste cum ar fi fumatul sau bautul.

Asadar, toate aceste aplicatii pot fi utile pentru dvs. dat fiind faptul ca va pot oferi motivatia in viata de zi cu zi, pentru a face lucrurile ca la carte, si pentru a va indeplini toate obiectivele.

Trebuie sa retineti insa faptul ca indiferent de care dintre aceste aplicatii doriti sa le aveti instalate pe iPhone, acestea consuma destul de multe resurse, si pot contribui la descarcarea prematura a bateriei. In cazul in care aveti una dintre aceste aplicatii instalate pe iPhone 6s si nu numai, si daca utilizati in mod excesiv aplicatia, atunci in mod evident va fi necesar sa va inlucuiti cat mai repede bateria iPhone.

Vestea buna insa este aceea ca specialistii dintr-un service gsm fie au pe stoc, fie pot comanda la cele mai atractive preturi astfel de piese iPhone, iar inlocuirea bateriei va dura foarte putin.

0 Shares
You May Also Like