Schimbati display-ul in doar 60 de minute cu noul serviciu Premium service

0 Shares
0
0
0

Economia din ziua de astazi a impins tot mai multe persoane sa aiba o atentie mult mai mare asupra economiilor, dar si a veniturilor personale. Inlocuirea aparatelor inteligente nu mai este o varianta viabila datorita preturilor mari care in anumite cazuri s-au dublat in ultima perioada. Tehnologia si device-urile smart sunt din ce in ce mai solicitate in toate sectoarele, ducand in acest fel la scumpiri deosebite.

Laptopurile, PC-urile si sistemele all in one sunt unele dintre cele mai sensibile aparate mai ales ca dupa o anumita perioada de utilizare, anumite componente si piese incep sa se defecteze sau sa numai faca fata cerintelor utilizatorilor. Din fericire exista centre de reparatii specializate care va pot ajuta in acest sens fara cheltuieli prea mari.

OnLaptop este unul dintre cele mai renumite service-uri de laptop din Bucuresti care activeaza in toata tara, oferind in acest fel oportunitatea cat mai multor persoane de a beneficia de servicii bine realizate la preturi accesibile. Pe site-ul lor veti gasi multe componente din care sa alegeti pentru a se potrivi perfect cu sistemul detinut.

Modele display laptop FHD 1920×1080 sau alte rezolutii, memorii RAM, memorii de stocare si procesoare sunt doar o mica parte care acestia le au in stoc si sunt gata sa le inlocuiasca in cazul in care laptopul dumneavoastra a fost avariat.

S-a stricat display-ul? Ce poti face

Bineinteles, primul gand va fi acela de a inlocui laptopul deoarece il considerati vechi sau depasit din punct de vedere al performantelor. Acest lucru nu este adevarat, mai ales daca apelati la un centru de reparatii precum OnLaptop, aici putand beneficia de inlocuirea lui in doar 60 de minute de la primire. In functie de varsta device-ului, cu aceasta ocazie puteti opta pentru un upgrade pentru a-i mari eficienta si performantele.

Display-urile sunt unele dintre cele mai sensibile componente ale unui laptop datorita faptului ca sunt frecvent deschise si inchise, ducand in acest fel la deteriorarea balamalelor sau a ecranului in sine. Accidentele neprevazute precum loviturile pot duce la defectarea imediata a acestuia.

Cand trebuie sa schimbi display-ul

Ecranul poate prezenta anumite semne ca nu mai functoneaza corect. In acest moment este indicat sa il trimiteti la OnLaptop pentru o diagnosticare realizata de profesionisti, putand afla in acest fel daca poate fi reparat sau este necesara inlocuirea.

Cei mai frecventi indicatori ca display-ul trebuie schimbat:

  • functioneaza intermitent – laptopul cand este deschis el trebuie sa afiseze perfect toate imaginile pe care softurile le ruleaza. In cazul in care acesta se aprinde si se stinge ritmic, atunci este un semn evident ca trebuie reabilitat cat mai curand pentru a nu afecta alte componente.
  • nu se mai aprinde – in cazul in care ecranul nu afiseaza nimic in momentul in care deschideti laptopul, atunci va fi necesar sa il schimbati.

OnLaptop a lansat Premium Service, noul serviciu ce va ofera o multitudine de avantaje, fiind furnizat gratuit. Acest abonament este necesar doar in momentul in care intampinati o problema cu device-ul detinut si va trebui sa achitati doar piesele si montajul.

De asemenea veti avea prioritate la reparare, cat si transport gratuit la ridicare si livrarea device-ului. OnLaptop este pregatit sa va ajute sa va recuperati laptopul in cel mai scurt timp, astfel incat sa va bucurati de acesta in continuare.

0 Shares
You May Also Like