Probleme si solutii comune pentru Huawei Mate 20 lite

Probleme si solutii comune pentru Huawei Mate 20 lite

0 Shares
0
0
0

In ultimii ani, un numar foarte mare de persoane a renuntat la smartphone-urile de la Samsung si Apple, pentru a-si alege un model de la Huawei. Acest producator din China, care se afla pe piata inca din anul 1997, produce dispozitive pentru toate buzunarele, iar unul dintre cele mai apreciate modele ale brandului, cu siguranta este Huawei Mate 20 lite, care poate avea o durata indelungata de viata daca este protejat de catre o husa compatibila, si o folie de sticla pentru protectie display Huawei Mate 20 lite.

Dupa cum bine stim cu totii, telefonul perfect inca nu a fost inventat, asa ca si utilizatorii de Huawei Mate 20 lite, in ciuda faptului ca acest model este unul foarte popular, se pot confrunta cu diferite probleme, despre care vom discuta in randurile care urmeaza.

Cardul SD apare ca deteriorat

Aceasta poate fi considerata de catre multi utilizatori a fi cea mai mare si probabil cea mai controversata problema a acestui telefon pana acum. Anume, numerosi utilizatori au raportat ca nu isi pot folosi cardurile SD in mod normal, deoarece telefonul le recunoaste ca fiind deteriorat. Acest subiect a suscitat o dezbatere mare pe forumul oficial al Huawei, deoarece tot mai multi oameni raporteaza exact aceeasi problema.

Suportul oficial al Huawei sustine ca este o problema software si ca dezvoltatorii lucreaza la remediere. Cu toate acestea, problema pare sa existe, deoarece nimeni nu a primit de fapt actualizarea de remediere.

Unii oameni chiar spun ca si-au dus telefoanele la serviciul oficial, dar serviciul nu a reusit sa faca nimic si au primit telefoanele inapoi fara imbunatatiri.

Pe de alta parte, nu toate telefoanele sunt afectate de aceasta problema, asa ca este cu adevarat ruleta ruseasca aici. Este posibil sa primiti un telefon defect, dar este posibil sa nu. In momentul de fata, nu puteti face nimic pentru a rezolva aceasta problema, cu exceptia utilizarii garantiei pentru inlocuirea telefonului.

Dezbaterea este continua pe forumul oficial al Huawei, astfel incat sa puteti urmari eventualele actualizari ale situatiei. Daca / cand problema va fi rezolvata, vom actualiza acest articol in consecinta.

Notificarile care nu sunt afisate

Problema notificarilor push este o alta problema comuna pentru telefoanele Huawei notate, in special pentru seria Mate 20. Anume, intrucat crestatura ocupa o portiune uriasa a ecranului, nu mai ramane mult spatiu pentru altceva decat pictogramele permanente (baterie, timp, semnal de retea etc.), astfel incat notificarile din alte aplicatii nu apar de obicei. Ciudat, chiar si oprirea crestaturii nu va rezolva problema.

Asa este conceputa interfata de utilizator EMUI si o actualizare de fixare nu este nicaieri la vedere. Deci, probabil ca va trebui sa suportati acest lucru atat timp cat folositi Huawei Mate 20 Lite.

Descarcarea prematura a bateriei

Aceasta este de-asemenea o alta posibila problema cu care va puteti confrunta in cazul in care alegeti un astfel de smartphone. Pentru a preveni descarcarea prematura a bateriei, puteti urma diferite trucuri utile precum utilizarea modului de economisire a energiei din cand in cand. De asemenea, trebuie sa dezactivati functiile si serviciile pe care nu le utilizati la un moment dat, cum ar fi GPS si Wi-Fi.

In cazul in care problema persista, este posibil ca unele aplicatii terte sa creeze problema, iar intr-o asemenea situatie va fi necesar sa dezinstalati cele mai recente aplicatii pentru a vedea daca exista imbunatatiri. In caz contrar, puteti reseta din fabrica ca ultima solutie.

0 Shares
You May Also Like