Care sunt cele mai cunoscute probleme pentru HTC 10?

Care sunt cele mai cunoscute probleme pentru HTC 10?

0 Shares
0
0
0

Chiar daca au aparut pe piata in anul 2016, dispozitivele HTC sunt in continuare folosite de catre fanii HTC. De cele mai multe ori, aceste dispozitive functioneaza perfect si indeplinesc cu succes toate sarcinile care le sunt atribuite.

Exista insa si anumite situatii in care aceste dispozitive intampina anumite probleme si pot ajunge in service. Incepand de la o inlocuire display Htc si pana la probleme legate de procesor, actualizari software, si alte operatiuni, specialistii de la service pot remedia orice problema. Vom discuta in randurile urmatoare despre cateva dintre cele mai cunoscute probleme pentru HTC 10.

Semnal LTE slab

Au existat cateva probleme cu privire la rezistenta conectivitatii LTE, precum si probleme cu mentinerea unei conexiuni solide in unele zone si cu unii operatori de telefonie mobila. Exista utilizatori care par sa aiba probleme dupa o actualizare recenta a firmware-ului. Aceasta poate duce, de asemenea, la o descarcare rapida a bateriei.

Solutii de rezolvare:

  • Aruncati o privire in Setari> Date mobile> Mod retea si puteti sa-l fortati sa caute LTE. In mod alternativ, daca telefonul se confrunta cu o descarcare a bateriei, il puteti seta sa corespunda cu HSPA sau 3G. Totusi, acest lucru depinde de optiunile pe care le aveti in modul Network.
  • Incercati sa va conectati Wi-Fi-ul, chiar daca nu exista o retea Wi-Fi la care sa va conectati. Unii oameni raporteaza ca acest lucru parea sa atenueze problema LTE.
  • Este foarte probabil ca acest lucru sa fie rezolvat cu urmatoarea actualizare software, care ar trebui sa apara automat atunci cand este disponibila. Acestea fiind spuse, puteti verifica intotdeauna Setari> Despre> Actualizari software.

Telefonul emite zgomote ciudate

Pentru unii oameni, acest lucru pare sa fie legat de setarile de luminozitate a ecranului. Daca rotiti luminozitatea peste 50 la suta, atunci zgomotul ar trebui sa se estompeze. Poate fi si mai rau cand fundalul ecranului este intunecat. Unii utilizatori raporteaza ca o actualizare recenta a OTA a rezolvat problema si a oprit zgomotul.

Din pacate, nu pare sa fi fost lansat in mod universal. Vi se vor solicita automat noi actualizari, dar puteti verifica daca aveti cele mai recente noutati in Setari> Despre> Actualizari software. Si totusi, daca auziti ca telefonul dvs. emite astfel de sunete ciudate, cel mai indicat ar fi sa il duceti intr-un service gsm pentru ca specialistii sa remedieze problema.

Afisajul nu se roteste automat

Unii utilizatori au observat ca afisarea telefonului lor nu se mai roteste automat atunci cand se schimba orientarea telefonului. In alte cazuri, rotatia pare prea sensibila la miscare sau se intampla prea lent.

Corectii potentiale:

  • Ca intotdeauna, reporniti telefonul pentru a vedea daca asta rezolva problema.
  • Verificati setarile de rotire automata accesand  Setari> Afisare> Gesturi si butoane> Ecran rotire automata . Activati setarea daca este dezactivata sau comutati din nou si porniti din nou.

Daca urmati acesti pasi insa problema nu este remediata, nu va ramane alta solutie decat sa duceti telefonul la service, acolo unde expertii in reparatii telefoane vor gasi o rezolvare pentru aceasta problema.

0 Shares
You May Also Like