Probleme des intalnite ale terminalelor iPhone 8

Probleme des intalnite ale terminalelor iPhone 8

0 Shares
0
0
0

Majoritatea celor care isi doresc un smartphone nou se gandesc foarte serios sa isi aleaga un telefon de la Apple, pentru ca stim cu totii faptul ca dispozitivele iPhone ale acestui brand sunt foarte performante.

Plus de asta, dispozitivele iPhone vin cu sistemul de operare iOS, care este foarte diferit de sistemul de operare Android, asa ca acesta este un alt motiv pentru care foarte multa lume alege sa isi indrepte atentia spre un terminal iPhone.

Specificatiile tehnice impresionante, dar si aspectul terminalelor iPhone reprezinta un alt motiv pentru care foarte multa lume alege sa isi indrepte atentia spre terminalele iPhone, chiar daca acestea sunt destul de costisitoare.

Ei bine, toti cei care au de gand sa isi cumpere un model de la Apple, isi pot indrepta atentia spre unul dintre cele trei modele noi lansate pe piata de catre Apple, si anume iPhone 8, iPhone 8 Plus sau iPhone X.

Dintre toate aceste trei modele, cel mai ieftin este modelul iPhone 8, care insa dispune de specificatii tehnice impresionante.

Important este insa de mentionat faptul ca toate aceste trei modele noi de la Apple au anumite probleme, asa ca trebuie sa discutam putin in acest articol si despre acest aspect.

In primul rand, au fost depistate cazuri in care terminalele iPhone 8 emiteau un zgomot de fond in timpul unui apel telefonic, insa problema aparea doar in momentul in care se foloseau castile, pe cand atunci cand se folosea telefonul fara casti zgomotul nu se auzea.

Se pare ca un zgomot ciudat se auzea si in momentul in care era utilizata aplicatia FaceTime, insa dupa spusele specialistilor aceasta problema este legata de software si nu de componentele dispozitivului.

Au fost deasemenea cateva cazuri izolate in care bateriile terminalelor iPhone 8 s-au umflat pana cand au crapat. Ei bine, cei care s-au confruntat cu o astfel de problema cu siguranta au primit un alt telefon nou de la producator, dat fiind faptul ca defectiunea nu a putut sa fie cauzata de catre utilizator.

Alti utilizatori care detin un asemenea model de la Apple s-au plans de faptul ca in timp ce rula aplicatia Youtube, sau atunci cand ascultau muzica la telefon, ori in momentul unei convorbiri telefonice daca telefonul era pe speaker, se auzeau sunete ciudate in timpul redarii.

Se pare insa ca aceasta problema a fost rezolvata printr-o actualizare a sistemului de operare, fara a mai fi nevoie de o vizita cu dispozitivul intr-un service iPhone.

Ei bine, important de precizat este faptul ca nu doar terminalele iPhone 8, ci si modelele iPhone 8 Plus, si iPhone X pot intampina diferite probleme de functionare, ceea ce cu siguranta nu este pe placul utilizatorilor, mai ales daca stam sa tinem cont de cat de multi bani costa toate aceste modele.

Partea buna insa este aceea ca nu toate terminalele iPhone trec printr-o astfel de situatie, asa ca utilizatorii isi pot alege cu incredere un terminal iPhone, care si daca se va defecta, va avea oricum o perioada de garantie si va fi reparat gratuit, sau va fi inlocuit cu un model nou.

0 Shares
You May Also Like