Cat timp dureaza incarcarea bateriei pentru iPhone 7?

Cat timp dureaza incarcarea bateriei pentru iPhone 7?

0 Shares
0
0
0

O multime de persoane, in momentul in care se afla in cautarea unui telefon mobil, se orienteaza spre cele mai renumite branduri de pe piata, iar acest lucru este unul cat se poate de firesc daca stam sa tinem cont de calitatea telefoanelor scoase pe piata de catre aceste branduri.

Unul dintre cele mai importante branduri de pe piata, poate cel mai important brand dupa Samsung, este fara doar si poate Apple, brand care produce renumitele dispozitive iPhone.

Referitor la dispozitivele iPhone trebuie mentionat faptul ca acestea au preturi destul de piperate pentru foarte multa lume, asa ca persoanele care isi doresc un telefon de la un producator precum Apple, isi aleg un model de generatie mai veche.

Tinand cont de faptul ca modelele cele mai noi produse de catre acest mare brand sunt iPhone 8, iPhone 8Plus si iPhone X, normal ar fi ca fiecare persoana care isi doreste un dispozitiv iPhone sa isi indrepte atentia spre unul dintre aceste modele.

Dar, asa cum am spus putin mai sus, aceste telefoane au costuri foarte mari, asa ca oamenii prefera sa isi aleaga un model iPhone 7, care sa fie de generatie mai veche insa de la Apple, decat un telefon mai nou si de la alt producator.

Ei bine, persoanele care isi aleg un model iPhone 7, cu siguranta au grija de dispozitiv la fel ca de ochii din cap, pentru ca acesta are un pret destul de mare, in comparatie cu alte modele de pe piata.

Persoanele care detin un model iPhone 7, ii acorda o mare atentie bateriei, astfel ca isi incarca telefonul doar folosind un incarcator iPhone 7 original.

Acest aspect este foarte important, pentru ca in cazul in care utilizatorii isi incarca bateria doar cu un incarcator original, aceasta se va incarca si destul de rapid, si cu siguranta nu va afecta in nici un fel bateria telefonului.

Bateria telefonului are o capacitate de 1960 mAh, si este cu 245 mAh mai mare decat bateria terminalului iPhone 6s. Asadar, discutam despre o baterie care are o capacitate de 15% mai mare decat bateria unui model iPhone 6s.

Revenind la incarcatoare, este important de mentionat faptul ca incarcatorul standard pe care utilizatorii il primesc odata cu telefonul este de 5W, si face incarcarea cu 1A, astfel ca va fi nevoie ca telefonul sa fie tinut aproximativ 3 ore la incarcat, pentru o incarcare completa.

Exista insa si incarcatoare de 2A, tot pentru terminalele iPhone 7, care incarca mult mai rapid telefoanele, in doar 115 minute, aproape doua ore deci. Asadar, un asemenea incarcator este ideal pentru cei care isi doresc sa isi incarce mult mai rapid terminalul iPhone.

Ei bine, dupa cum se poate observa din acest articol, durata de incarcare a unei baterii pentru un terminal iPhone 7 depinde foarte mult de tipul de incarcator folosit de catre utilizator. Tot ce conteaza insa, este faptul ca incarcatoarele contrafacute pot sa fie extrem de daunatoare pentru telefon, asa ca trebuiesc folosite numai incarcatoare originale.

0 Shares
You May Also Like