Posibile probleme si solutii pentru Samsung Galaxy S5

Posibile probleme si solutii pentru Samsung Galaxy S5

0 Shares
0
0
0

Candva, Samsung Galaxy S5 a fost cel mai perormant dispozitiv de pe piata, iar multe persoane doar visau sa isi permita un asemenea telefon. Ei bine, persoanele care detin sau au detinut un astfel de smartphone, cu siguranta stiu si care sunt eventualele probleme, dar si remediile acestora.

Problema: Nu exista notificari sau controale de muzica pe ecranul de blocare

Multi oameni au fost frustrati de notificarile, controalele muzicale si alte widget-uri care au disparut de pe ecranul de blocare dupa actualizarea la Android 5.0 Lollipop. Din fericire, este usor sa le recuperati din nou.

Solutie:

Accesati Setari> Sunet si notificare si atingeti. Cand dispozitivul este blocat si apoi alegeti Afisati tot continutul notificarii sau Ascundeti continutul notificarii sensibile.

Daca controalele dvs. de muzica nu se intorc imediat, incercati sa reporniti telefonul. Din pacate, notificarea controlului muzical in Lollipop este redusa in comparatie cu unele widget-uri pe care le-ati folosit, dar Google a scazut widget-uri cu ecran de blocare in Lollipop.

Nu se pot descarca aplicatii „Nu exista stocare disponibila”

Aceasta este o problema comuna si multe persoane raporteaza ca pot vedea spatiu disponibil in spatiu de stocare, dar S5 continua sa returneze aceasta eroare pentru actualizari sau cand incearca sa instaleze aplicatii noi. Primul lucru de facut este sa accesati Setari si sa gasiti stocare listata in Sistem.

Solutii potentiale:

Daca spatiul de stocare intern este plin si spatiul pe care il aveti este pe cardul microSD, trebuie sa mutati cateva fisiere. Accesati Aplicatii> Fisierele mele> Spatiu de stocare local> Stocare dispozitiv si selectati fisierele si folderele pe care doriti sa le mutati bifand casetele de langa ele, apoi atingeti pictograma Meniu din partea dreapta sus si atingeti Mutare, apoi alegeti cardul de memorie SD. Gasiti unde doriti sa le puneti pe cardul SD si atingeti Mutati aici.

Pentru a opri problema cresterii la fel de frecvent in viitor, setati cardul SD ca implicit pentru aplicatia dvs. de camera. Accesati Aplicatii> Camera foto> Setari> Stocare si selectati Card de memorie. Acum, fotografiile si videoclipurile vor merge implicit pe cardul de memorie.

Daca descoperiti ca spatiul de stocare intern nu este plin si primiti in continuare mesajul de eroare despre lipsa de spatiu, atunci este timpul sa va stergeti memoria cache. Opriti S5. Acum apasati si mentineti apasat butoanele Power, Volume Up si Home.

Dati drumul cand vedeti logo-ul Samsung cu text de recuperare albastra in partea de sus. Va aparea meniul si puteti utiliza butonul Volume down pentru a derula in jos si selectati stergeti partitia cache, apoi apasati de alimentare pentru a o selecta. Cand ati terminat, utilizati butoanele Volum pentru a evidentia acum sistemul de repornire, si Power pentru a o selecta. Cand S5 reporneste, problema dvs. ar trebui sa fie disparuta.

Telefonul se descarca foarte repede

Aceasta este o alta posibila problema des intalnita de utilizatorii cae inca mai folosesc Samsung Galaxy S5. In primul rand, trebuie mentionat faptul ca fiecare baterie smartphone este fabricata pentru a rezista unui anumit numar de cicluri de incarcare – descarcare. Cand bateria se apropie de numarul limita de cicluri de incarcare – descarcare, rezista tot mai putin timp incarcata.

Este posibil sa se descarce si din cauza unor aplicatii instalate, dar si din cauza ecranului luminos. Este important sa actualizati telefonul, si chiar sa il resetati pentru revenirea la setarile din fabrica, iar astfel sunt sanse mari sa remediati problema.

Daca incercati aceste solutii, dar telefonul Samsung Galaxy S5 se descarca la fel de repede, cu siguranta trebuie sa-l echipati cu un nou acumulator Samsung Galaxy S5 G900f, pe care il puteti alege din orice magazin gsm.

0 Shares
You May Also Like