iPhone 11 vs iPhone XS – care este cel mai bun telefon iPhone?

iPhone 11 vs iPhone XS – care este cel mai bun telefon iPhone?

0 Shares
0
0
0

Am comparat iPhone 11 cu iPhone XS pentru a vedea care este mai bun pentru proprietarii de iPhone – iar noul iPhone 11 este cel mai bun daca iti place sa faci fotografii. Este cu siguranta un telefon iPhone pe care il vei tine cativa ani.

IPhone 11 este un excelent telefon „entry-level”, de la Apple, cu specificatii si o camera care sunt upgrade-uri solide de la iPhone XR. Daca faceti upgrade de pe un dispozitiv care are mai mult de un an, va recomandam sa alegeti iPhone 11.

Dar, este noul telefon Apple, suficient de bun pentru a merita un upgrade de la iPhone XS? Raspunsul este nu – cu o exceptie majora: fotografiile.

In septembrie 2019, Apple a prezentat cele mai noi iPhone-uri: iPhone 11 , iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max .

In teorie, fiecare are un predecesor. IPhone 11 este noua generatie a iPhone XR, iPhone 11 Pro este noul iPhone XS , iar iPhone 11 Pro Max este noul iPhone XS Max .

Dar daca detineti un iPhone XS, este posibil sa aveti in vedere modernizarea la iPhone 11 in loc de iPhone 11 Pro. La urma urmei, iPhone 11 este cu 300 de dolari mai ieftin, vine in mai multe culori si ofera aproape toate aceleasi specificatii de inalta calitate ca 11 Pro.

Apple iPhone 11 vs iPhone XS: Cele mai mari diferente

iPhone 11 este cu 300 de dolari mai ieftin. Ambele telefoane au o configuratie cu camera duala, dar componentele difera, iPhone 11 oferind un obiectiv ultra-larg pe cand iPhone XS are un teleobiectiv. IPhone 11 are o durata de viata mai lunga a bateriei, un shooter frontal mai bun si un procesor modernizat. IPhone XS, intre timp, are un ecran mai bun (un OLED, iar iPhone 11 are un LCD), margini mai mici si un design mai subtire (5,8 inci in timp ce iPhone 11 are 6,1 si 7,7 milimetri grosime in timp ce iPhone 11 are 8.3).

Dar, ce inseamna aceste specificatii de fapt? Mai jos, am detaliat diferentele cheie dintre aceste doua telefoane emblematice. De asemenea, am inclus motive pentru care majoritatea oamenilor ar trebui sa ramana cu iPhone XS si doua motive pentru care pasionatii de fotografie ar putea fi o exceptie.

Daca faceti upgrade de pe un dispozitiv cu o vechime de peste un an, este posibil nu stiti aceste modele mentionate. IPhone 11 este o alegere excelenta pentru persoanele care fac upgrade la un iPhone mai vechi.

La 699 de dolari, iPhone 11 este cel mai accesibil iPhone pe care l-am vazut in ultimii doi ani. Chiar si iPhone XR cu un pret rezonabil de anul trecut a inceput de la 749 de dolari. In plus, daca tranzactionati cu un telefon mai vechi, care este in stare buna, Apple ofera credit de pana la 400 de dolari pentru cumparare, ceea ce inseamna ca puteti obtine iPhone 11 cu pretul de pana la 299 USD si ratele aferente.

Daca doar pretul conteaza atunci fiecare persoana va alege cu siguranta telefonul care se incadreaza in bugetul sau.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like