Huawei Mate 9 – unul dintre cele mai bune telefoane cu Android in 2017

Huawei Mate 9 – unul dintre cele mai bune telefoane cu Android in 2017

0 Shares
0
0
0

Au trecut deja cateva luni de la inceputul lui 2017 si deja a fost anuntata o paleta larga de smartphone-uri de la toti producatorii. Daca iti doresti accesorii telefoane pentru toate modelele, intra pe TelefoaneGsm.ro.

Htc si-au lansat noua gama “U”, inclusiv flagship-ul Htc U Ultra – care are un display IPS de 5.7 inch (principal) + unul secundar de 2.0 inch. De aemenea, Htc a lansat si o versiune mai ieftina, HTC U Play, care vine cu un SoC Mediatek Helio P10. Am observat si alte telefoane anuntate in principal la Mobile World Congress 2017, inclusiv Huawei P10, care imparte foarte multe pe partea hardware cu Huawei Mate 9 – un device mai mare.

Cei de la LG au lansat un redesign al lui G6, care vine sa corecteze unele dintre problemele lui G5.

Au existat si lansari de produse mai ieftine (din gamele mid range sau low end). La Ces 2017, Huawei a anuntat Honor 6x, un smartphone de 250 de dolari, care dispune de ecran IPS de 5.5 inch, are un design inovator si este foarte performant pentru aceasta categorie de pret.

Huawei Mate 9.

Exista foarte multe optiuni, atunci cand cauti un phablet, pentru ca asta este Huawei Mate 9. Fiind un smartphone cu diagonala mai mare de 5.5 inch, Huawei Mate 9 intra cu succes in categoria phablet-urilor.

Cu display-ul sau de 5.9 inch, Huawei Mate 9 este un adevarat phablet. Sasiul solid din aluminiu finisat foarte bine, ii dau un look clasic si durabil, iar colturile rotunjite ii confera o usurinta in manipulare excelenta, pentru aceasta diagonala. La pretul de 600 de dolari, nu este delo un smartphone ieftin, dar este cu siguranta mult mai ieftin decat alte flagship-uri cu performante asemanatoare.

La interior, Huawei Mate 9 dispune de un SoC Kirin 960, beneficiaza de 4Gb memorie Ram si 64 gb stocare interna UFS 2.1 ce poate fi extinsa prin adaugarea unui card microSD.

Combinarea acestui tip de hardware cu filesystem-ul F2FS + alte optimizari la nivel software, fac din Huawei Mate 9 un device excelent pentru rularea aplicatiilor. Acestea se lanseaza si se instaleaza foarte rapid, iar UI-ul sistemului de operare raspunde aproape instantaneu la comenzi.

Durata de functionare a bateriei este si ea excelenta, atata vreme cat folositi telefonul in regim mediu si nu intr-unul intens (jocuri de exemplu).

Eficienta consumului de energie pe Mate 9 nu este la fel de buna ca pe Mate 8, care foloseste un SoC Kirin 950, dar cei de la Huawei au reusit sa reduca din consumul de energie in alta parte a smartphone-ului si anume la display, ceea ce se traduce printr-o durata de viata a bateriei imbunatatita fata de vechea generatie, chiar daca Mate 8 pe hartie ar trebui sa stea mai bine la acest capitol.

La pretul de 600 de dolari, pentru acest phablet, putem spune ca este unul dintre cele mai reusite device-uri de la inceputul lui 2017, un smartphone care merita cumparat.

0 Shares
You May Also Like