Google Pixel - de ce nu este telefonul perfect?

Google Pixel – de ce nu este telefonul perfect?

0 Shares
0
0
0

Google Pixel a aparut de ceva vreme si desi a fost anuntat cu mare “tam-tam”, telefonul nu s-a ridicat la inaltimea tuturor asteptarilor. Nu spunem ca Pixel de la Google ar fi un smartphone slab, departe de noi acest gand.

Daca ai nevoie de service telefoane pentru reparatii rapide si de calitate, intra pe ServiceGsm.ro.

Cu toate astea, are cateva dezavantaje, pe care le vom prezenta in acest articol.

Camera.

Camera este unul dintre elementele principale care nu a impresionat pe Google Pixel. Are acel mod optional Blur, care se foloseste de fapt de software-ul existent pentru a imita acel efect “bokeh” prezent la concurenta, asa cum o poate face iPhone 7 in modul portret de exemplu.

Camera se seteaza pe HDR+auto in mod default, la fiecare pornire. Puteti schimba aceasta optiune din meniu, dar se reseteaza pe modul “auto” de fiecare data cand pornesti camera.

Acest lucru este destul de deranjant pentru multi utilizatori, care prefera sa salveze anumite setari si sa ramana cu acelea, pe o perioada nedeterminata. In plus, chiar daca imaginile in conditii de luminozitate scazuta arata destul de bine, clipurile video inregistrate cu camera acestui smartphone, nu sunt foarte ok. Obiectele arata fad si fara viata in clipurile filmate, spre deosebire de iPhone 7 Plus, acolo unde totul arata aproape perfect.

Nu este complet waterproof.

Spre deosebire de iPhone 7 si iPhone 7 Plus, Google Pixel nu poate fi scufundat in apa. Rating-ul sau de IP53 (pentru rezistenta la praf si apa), nu este suficient pentru un contact prelungit cu apa sau alte lichide.

Putin dezamagitor, daca ne gandim ca este un telefon cu “aere” de flagship si care vrea sa concureze pe piata in anul 2017. O alta problema a design-ului este ecranul, mai ales atunci cand incercam sa-l folosim la exterior, afara in lumina Soarelui. Bineinteles, un ecran care sa poata fi folosit fara probleme in lumina directa a Soarelui este intotdeauna o provocare pentru orice producator, dar Google Pixel este cu mult in urma la acest capitol.

Bateria este destul de buna, dar nimic special din acest punct de vedere.

In toate testele, Google Pixel a “supravietuit” o zi intreaga de lucru intr-un regim de folosire mediu spre mare, dar a avut nevoie de o incarcare completa la sfarsitul zilei. In testele de laborator, Google Pixel a functionat 13 ore si 12 minute in video-playback continuu, setat pe Airplane mode. A depasit astfel device-uri ca iPhone 7, Lg G5 sau HTC 10 dar nu cu mult, Samsung Galaxy S7 distantandu-se cu mult in aceste teste, cu ale sale 16 ore de functionare continua.

Bateria de pe Google Pixel beneficiaza intr-adevar de tehnologia de incarcare rapida, prezenta si pe alte smartphone-uri. In aproximativ 30 de minute, acesta va putea fi incarcat pana la 40-45% din capacitatea totala, o incarcare completa durand aproximativ 1 ora si 45 de minute.

Nu este deci cea mai rapida incarcare disponibila printre smartphone-urile de top, mai ales daca este sa comparam cu smartphone-urile care folosesc tehnologia Qualcomm Quick Charging.

0 Shares
You May Also Like