Cum sa gasesti un telefon pierdut? Sau cum poti urmari un dispozitiv oprit si furat?

Cum sa gasesti un telefon pierdut? Sau cum poti urmari un dispozitiv oprit si furat?

0 Shares
0
0
0

Cum sa gasesti gratuit un telefon pierdut? Vei gasi sfaturi utile cu privire la localizarea unui telefon furat sau pierdut si recuperarea acestuia. Aplicatiile si serviciile gratuite pe care le ai de mult timp pe telefon te vor ajuta.

Localizarea telefonului face parte din dispozitivele moderne. Au disparut zilele in care iti puteai bloca dispozitivul cat mai mult posibil cu IMEI-ul operatorului tau. Daca nu te descurci, poti apela la reprezentantii unui magazin de reparatii telefoane, care te vor ajuta cu placere.

Datorita aplicatiilor inteligente si GPS-ului integrat, telefoanele cu Android si iOS pot fi acum usor gasite pe o harta, amplasate intr-un flash si chiar controlate de la distanta. Inainte ca un hot sau un cineva sa iti stearga datele de pe telefon, il poti cauta sau chiar face o copie de rezerva. Cum sa gasesti un telefon mobil gratuit si ce aplicatii sa folosesti?

Cum sa gasesti un telefon Android? Tasteaza in Google „Gaseste telefonul”

Daca introduci acest lucru intr-un motor de cautare, vei gasi un dispozitiv mobil cu un cont Google conectat. Nu este o gluma. Google a integrat Find my phone in Android . Cu toate acestea, exista mai multe conditii:

  • Telefonul trebuie sa fie pornit. Daca nu este sau este offline, se afiseaza cel putin ultima locatie cunoscuta.
  • Telefonul trebuie sa fie conectat la Internet. Nu conteaza daca este prin WiFi sau retea mobila.
  • Trebuie sa cunosti parola pentru Contul tau Google si sa o introduci atunci cand verifici.

Avantajul serviciului ”Gaseste telefonul” este faptul ca nu trebuie sa ai nimic instalat in prealabil pe telefon. Daca indeplinesti conditiile de mai sus, ai sansa sa-ti gasesti cu usurinta dispozitivul. Poti decide apoi daca il suni de la distanta, daca afisezi un mesaj catre cel care l-a gasit sau sa il blochezi si sa il stergi.

Cum sa gasesti un iPhone pierdut si alte dispozitive iOS?

Daca ai un dispozitiv iOS, adica iPhone si iPad, trebuie mai intai sa activezi functia Gaseste iPhone pe telefon (se numeste „Gaseste iPad” pe iPad). Pentru a activa, pur si simplu:

  • In Setari,atinge numele de utilizator cu fotografia.
  • Cauta aici functia Gaseste iPhone si activeaz-o. De asemenea, te poti opri in acelasi mod daca, de exemplu, nu doresti sa fii usor de gasit din cauza unui partener gelos.

Cum se procedeaza cu localizarea iPhone? Daca ai un alt telefon Apple la indemana, lanseaza aplicatia Gaseste iPhone. Apoi acceseaza lista dispozitivelor. IPhones, iPod-uri, iPad-uri si computere asociate cu contul vor fi afisate.

Daca nu este un dispozitiv cu acelasi cont, trebuie doar sa accesezi sectiunea Me din aplicatie si sa faci clic pe textul albastru Ajutor prieteni . Se deschide o pagina web unde te poti conecta la iCloud si apoi poti vizualiza locatia dispozitivului.

Puteti face acelasi lucru prin iCloud.com/find pe orice alt telefon sau computer, indiferent de sistem. Titularul contului va primi un e-mail prin care ii va informa ca s-a conectat la serviciu , deci este o idee buna sa stii. In noua versiune a aplicatiei, este posibila si activarea urmaririi locatiei iPhone offline . Acest lucru iti va permite sa urmaresti telefonul si alte dispozitive Apple (inclusiv castile) utilizand Bluetooth.

Cerberus te va ajuta sa iti gasesti si sa urmaresti telefonul

Cerberus este una dintre cele mai populare aplicatii pentru gasirea dispozitivelor pierdute. Poate face mult mai mult decat aplicatiile incorporate.

Prin intermediul aplicatiei, poti monitoriza de la distanta comportamentul utilizatorului pe telefonul pe care este instalata aplicatia si, printre altele, poti face o captura de ecran sau un instantaneu de pe camera si o inregistrare de sunet.

Datorita aplicatiei, telefonul poate fi controlat si de la distanta prin Internet sau chiar prin mesaje SMS. In plus, hotul nu vede ca mesajele merg la telefon si ii sunt ascunse. Desigur, locatia telefonului este afisata pe harta.

0 Shares
You May Also Like