De la ce brand este recomandat sa iti alegi un smartphone?

De la ce brand este recomandat sa iti alegi un smartphone?

0 Shares
0
0
0

Telefoanele mobile inteligente, sunt dispozitivele care in ultimii ani ne-au creat dependenta, asa ca este normal ca fiecare dintre noi in momentul in care avem nevoie de un nou smartphone, sa ne orientam numai si numai spre cele mai performante modele care se gasesc pe piata.

Din acest motiv, foarte multa lume alege sa isi indrepte atentia spre Samsung, care este fara doar si poate producatorul cel mai indragit de catre utilizatori, datorita telefoanelor de calitate superioara pe care le scoate pe piata. Mai mult decat atat, acest brand este indragit de catre utilizatori si datorita faptului ca scoate pe piata si telefoane ieftine, nu doar terminale scumpe.

Apple este iarasi un brand de top de pe piata, care alaturi de Samsung se afla in topul preferintelor utilizatorilor, insa din pacate pentru fanii acestui brand, compania americana scoate pe piata doar dispozitive care au preturi destul de mari, pe cand Samsung scoate telefoane si mai ieftine.

Aici este important de precizat faptul ca in cazul unor defectiuni, daca vei sta sa cauti piese telefoane pentru terminalul iPhone, acestea vor avea preturi foarte mari, in comparatie cu piesele altor producatori.

Sony este iarasi un brand de top pe piata, care la fel ca si Samsung se remarca atat datorita telefoanelor care au preturi destul de piperate, cat si datorita telefoanelor care au preturi accesibile pentru toata lumea.

Mai mult decat atat, cei de la Samsung sunt renumiti pe piata si datorita faptului ca scot telefoane care au camera foto foarte performanta, iar aici este important de amintit faptul ca o multime de utilizatori sustin faptul ca terminalele din gama Sony Xperia au cea mai buna camera foto de pe piata.

HTC este deasemenea un brand de la care poti sa iti alegi oricand un smartphone, iar acest producator poate sa iti propuna chiar cateva modele foarte performante, iar preturile modelelor HTC sunt mai mici decat preturile telefoanelor Samsung, ale celor de la Sony sau ale dispozitivelor iPhone de la Apple.

Despre Nokia nu cred ca mai are rost sa mentionam faptul ca a fost ani la rand in topul preferintelor utilizatorilor de telefoane mobile. Chiar daca nu se mai bucura de un prea mare success in prezent acest brand, ai putea sa ii cumperi un model de smartphone, mai ales acum ca modele precum Nokia 3, Nokia 5 sau Nokia 6 vin cu sistemul de operare Android.

Aici ai avea iarasi un avantaj, si anume faptul ca piesele Nokia sunt mai ieftine decat piesele tuturor producatorilor amintiti anterior in acest articol.

Vei mai putea sa iti indrepti atentia iarasi spre Huawei, care este un producator in plina ascensiune, iar modelele sale cele mai noi, sunt evident de cea mai buna calitate.

LG este deasemenea un alt producator spre care se merita sa iti indrepti atentia in momentul in care iti doresti un smartphone de calitate superioara la un pret avantajos, si cu siguranta nu vei regreta alegerea facuta.

Asadar, acestia sunt cei mai cunoscuti producatori de telefoane mobile, si desi mai sunt si alti producatori pe piata, ar fi bine sa iti alegi un model al unui brand amintit anterior.

0 Shares
You May Also Like