Stiai ca se pot amaneta si autoturismele?

Stiai ca se pot amaneta si autoturismele?

0 Shares
0
0
0

Din ce in ce mai multa lume se confrunta in zilele noastre cu probleme de ordin financiar, asa ca este evident faptul ca de fiecare data, oamenii vor cauta solutiile cele mai eficiente pentru a se imprumuta, si pentru a-si rezolva problemele.

In situatia in care te afli si tu intr-o postura delicata, si ai probleme de ordin financiar, atunci trebuie sa stii si tu cum si de unde te poti imprumuta pentru a-ti rezolva cat mai rapid problemele.

Daca ai nevoie de o suma de bani nu foarte mare insa pur si simplu nu gasesti nici o solutie de imprumut, atunci in mod evident o casa de amanet poate sa reprezinte cea mai buna solutie pentru tine.

Cu siguranta ai si tu o bijuterie din aur, o bratara sau un lantisor, un inel sau o pereche de cercei, pe care le poti amaneta iar in schimbul lor vei putea sa primesti o suma de bani care sa iti fie mai mult decat utila.

Vei putea chiar sa iti amanetezi dispozitivele mobile iar aici discutam despre telefon si tableta, sau vei putea sa iti amanetezi alte bunuri electronice si electrocasnice, iar in schimbul lor vei primi o suma de bani care sa iti fie de ajutor.

Mai mult decat atat, in conditiile in care ai nevoie de o suma mare sau chiar de o suma foarte mare de bani, ai posibilitatea sa iti amanetezi masina.

Sunt o multime de case de amanet in toata tara, in toate orasele, si poti sa gasesti si case de amanet auto Bucuresti, care iti pot oferi o suma mare de bani in conditiile in care iti amanetezi masina.

Evident, cu cat masina are o valoare de piata, cu atat suma de bani pe care o vei primi in momentul incheierii contractului de amanet, este mai mare.

Si daca tot am adus in discutie contractul de amanet, trebuie precizat faptul ca pentru incheierea unui contract de amanet auto, trebuie sa te prezinti la casa de amanet, si sa prezinti in primul rand cartea ta de identitate, iar mai apoi, trebuie sa ai asupra ta si documentele masinii, respectiv certificatul de inmatriculare al acesteia (talonul), si cartea de identitate a masinii, plus cheile masinii.

Un contract de amanet se incheie in mod normal, pe o perioada de 30 de zile, insa in cazul in care nu reusesti sa faci rost de banii necesari pentru a-ti achita datoria, poti solicita sa ti se prelungeasca contractul de amanet.

In conditiile in care reusesti mult mai rapid sa faci rost de bani, atunci ai posibilitatea sa iti achiti datoria cand iti doresti, iar in acest fel iti vei putea recupera bunul amanetat mai repede.

Tot referitor la perioada contractului de amanet, trebuie precizat faptul ca in momentul in care aceasta expira, mai poti beneficia inca de o perioada de garantie de 5 zile sau chiar de mai mult, in functie de casa de amanet; perioada in care iti poti achita datoria pentru a nu-ti pierde autoturismul amanetat.

0 Shares
You May Also Like