LG G4 este telefonul despre care s-a vorbit extrem de mult mai ales in aceasta perioada anuala. Acest prototip a fost lansat atat la nivel mondial cat si in Romania.
Pachetul telefonului vine impreuna cu un incarcator telefon foarte bun, astfel incat bateria prototipului sa aiba o durata cat mai mare de functionalitate.
Trebuie sa spunem ca modelul anterior G4, anume LG G3 a fost un telefon extrem de bun si a reprezentat un salt foarte mare in domeniul tehnologic comparativ cu modelelul LG G2. Prin acest telefon tehnicienii sud-coreeni au vrut sa arate atat lumii cat si lor cat de multe nimicuri ar putea fi inghesuite intr-un singur telefon.
Anul trecut, cand Samsung Company a inceput sa schimbe plasticul si aluminiul, LG Company a inceput sa utilizeze plasticul care imita pielea.
LG G4 va fi disponibil in magazinele din Romania in trei nunate de culoare diferite pentru versiunea care imita pielea. Totodata va fi disponibil si un capac confectionat din plastc ce imita perfect suprafata unui diamant.
Diferenta de pret se resimte, existand intre cele doua modele o diferenta undeva la 100 sau 200 de lei. Din cate putem spune, aceste prototipuri nu merita banii acestia, fie daca vrei o bucata de plastic in locul unei bucati de piele de animal.
LG G4 este mult mai mare comparativ cu modelele din anii precedenti. Este putin mai curbat, dar si mai rotunjit comparativ cu G3. Curba ecranului, exact ca si LG Flex 2, nu prezinta vreo utilitate, insa telefonul are un asptect mult mai placut si iese cu usurinta din tiparul blocurilo de sticla, plastic si circuite care sunt stiute drept cele mai inteligente prototipuri de pe piata.
Butoanee fizice sunt situate sub camera foto video, pe spate, iar acum puteti utiliza cu un dublu click tasta pentru reducerea volumui pentru a porni mult mai repede camera foto. Aceasta functionalitate este extrem de utila mai ales cand telefonul prezinta un cod de blocare in momentul in care userul doreste doar sa imortalizeze un obiect pus in miscare.
De asemenea, LG G4 prezinta si un ecran IPS LCD de doar 5.5 inchi si o rezolutie QHD, in dimensiunile care se regasesc si la celelalte modele, insa luminozitatea este mult mai crescuta, iar redarea culorilor este mult mai buna deoarece acestea sunt mai puternice, iar contrastul este destul de marit.
Procestorul Qualcomm Snapdragon 808 este hexacore e isi distribuie capacitatea de calcul in urmatorul mod: doua nuclee sunt de 1.8 GHz, iar alte patru nuclee lucreaza la doar 1.4 GHz. Asadar, in functie de nevoi si de ceea ce tureaza telefonul dumneacoastra, smartphone-ul schimba centrul de putere in mod automat intre ele, asigurand astfel o performanta extraordinara, dar si autonomie.
Totodata, majoritatea producatorilor utilizeaza procesoare cu opt nulcee vorbin despre GHZ intr-un fel in care un user obisnuit ar putea sesiza cu usurinta diferenta intre o simpla lauda si o performanta extraordinara. Realitatea este ca nu veti sesiza care este diferenta intre un octa, hexa sau quad core. Acesta diferenta va fi prezentata prin intermediul testelor sintetice.