De ce este preferata solutia EAM Enterprise de companiile mari?

De ce este preferata solutia EAM Enterprise de companiile mari?

0 Shares
0
0
0

Solutia de Enterprise Asset Management Software asigura o gestiune eficienta a activitatilor de mentenanta preventiva, corectiva si predictiva, de asemenea, informatizarea activitatii de call-center si gestiune pieselor de schimb si a materialelor de intretinere.

In general este o solutie folosita de companiile cu un numar mare de mijloace fixe de tipul instalatiilorl cladirilor sau echipamentelor.

Prin urmatoarele module, solutia de EAM devine eficienta: gestiunea proiectelor, gestiunea bugetului, mijloacele fize, functia de contorizare, gestiunea materialelor, administrarea inspectiilor, call-center, mentenanta preventiva, amortizarea, gestiunea muncii, indicatorii de performanta, etc.

Dintre beneficiile implementarii EAM, amintim: reducerea cheltuielilor de mententanta, disponibilitatea mai mare a echipamentelor, imbunatatirea productivitatii, reducerea riscului de defectarea a instalatiilor, reducerea costurilor de aprovizionare si de stocare, maximizarea gradului de recuperare a investitiei, etc.

Se pot asigura si cresteri procentuale ale productivitatii muncii cu 20%, si procente mai mari de 50% de siguranta a recuperarii costurilor, dar si reduceri de 50% ale costurilor de aprovizionare.

Vor fi eliminate foile de calcul si sistemele vechi de management a activelor, si locul acestora va fi luat de sisteme si procese noi de management in mediul IT. In special pentru companiile mari care au active foarte multe si complexe, solutia EAM este obligatorie si viabila pentru gestionarea acestor active.

Solutiile EAM ajuta la imbunatatirea modurilor de gestionare a resurselor unor companii, reducand costurile si crescand eficienta organizationala. Apoi prin aplicarea acestei solutii, se va obtine o crestere a veniturilor si a cotei de piata.

Activele companiilor se vor pune in aplicare, se vor urmari si se vor raporta mult mai eficient in concordanta cu reglementarile de siguranta si conformitate. Sectoarele care folosesc deja solutia EAM sunt sectoarele de productie, guvernamentale, ale universitatilor sau institutiiilor publice.

Act Companiile care ofera solutia Enterprise Asset Management Software au studiat piata si au obtinut date despre rezultatele dupa aplicarea acestei solutii in cadrul companiilor  din diverse sectoare de activitate, constatand efectele imediate sau in timp ale acestei solutii de organizare si gestionare a activelor, extrem de necesara si de efectuat in acest mod, folosind resurse IT, care sunt eficiente, si duc mai departe la o crestere a productivitatii, ceea ce este scopul principal al oricaror activitati.

Implicarea companiilor la acest nivel este importanta, iar companiile mari folosesc de foarte mult timp solutia EAM pentru ca stiu ca astfel vor avea o planificare eficienta a resurselor.

In concluzie, daca orice companie mica ia exemplul companiilor mari care folosesc deja solutia EAM, in final isi vor creste eficienta pe toate planurilor, iar costurile aferente implementarii acestei solutii vor fi rapid recuperate.

Solutia EAM este recomandata si in ultimul timp s-a dezvoltat si mai mult, ca orice resursa informatica, prin noi functii care contribuie la organizarea si gestionarea activelor din ce in ce mai eficienta si mai productiva. In final, atat clientul, cat si furnizorul solutiilor EAM vor fi multumiti de aplicarea solutiei si o vor folosi in permanenta pentru beneficiile sale.  implementări de succes la clienţi din întreaga ţară. Oferim servicii,

0 Shares
You May Also Like