Cand se supraincalzeste un iPhone?

Cand se supraincalzeste un iPhone?

0 Shares
0
0
0

Telefoanele mobile inteligente, datorita faptului ca sunt din ce in ce mai performante, odata cu trecerea timpului, au inceput sa ne creeze dependenta fata de ele.

Este si normal sa depindem foarte mult de aceste dispozitive, asta mai ales acum cand putem sa folosim un telefon mobil inteligent atat pentru a comunica si pentru a trimite mesaje scrise, dar putem sa folosim telefonul si pentru a cauta o multime de stiri si informatii pe internet, pentru a viziona un film online, sau pentru a socializa cu prietenii virtuali.

Ei bine, piata de telefoane mobile este plina de tot felul de producatori, de la branduri precum Apple, Samsung, Sony ori HTC, care acum sunt cele mai renumite si cele mai apreciate, dar se gasesc si branduri precum Nokia, care candva era cel mai important producator de telefoane mobile, sau chiar si Motorola, care este unul dintre primii producatori de pe piata.

Ei bine, sunt insa si producatori nu foarte cunoscuti, care sunt relativ nou aparuti pe piata, insa ar fi indicat sa eviti sa iti cumperi un dispozitiv de la ei, pentru a nu avea surprize neplacute in ceea ce priveste dispozitivul.

Cel mai bine ar fi sa alegi un telefon al unei firme de top, iar un dispozitiv iPhone, al celor de la Apple se poate dovedi a fi o alegere inspirata pentru tine.

Tot ceea ce trebuie sa stii insa, este faptul ca pana si aceste dispozitive pot intampina tot felul de probleme atunci cand le utilizezi, astfel ca va trebui sa le duci la un service iPhone pentru a fi reparate.

O problema semnalata de catre anumiti utilizatori ai acestor dispozitive iPhone, ar fi aceea ca in timpul utilizarii, dispozitivul se supraincalzeste. De fapt, mai bine spus, acesta se infierbanta foarte tare.

O prima posibila cauza, este aceea in care telefonul este pus la incarcat, insa in timpul incarcarii acesta este utilizat. Datorita faptului ca dispozitivul primeste si foloseste in acelasi timp energie electrica, acesta se va incalzi destul de rapid, insa nu trebuie sa iti faci griji pentru ca aceasta problema se va remedia rapid.

Tot ceea ce ai de facut, este sa iti lasi telefonul sa se incarce fara sa il mai utilizezi, iar astfel acesta nu se va mai infierbanta.

O alta situatie destul de neplacuta in care se infierbanta dispozitivul, este aceea in care se transmit foarte multe fisiere prin functia bluetooth. In cazul in care aceste fisiere ocupa mai mult spatiu, dispozitivul va incepe sa se incalzeasca destul de tare, insa nici aceasta problema nu este una grava, pentru ca dupa ce se vor transmite datele, totul va reveni la normal.

Sunt situatii in care dispozitivul este tinut intr-o husa atunci cand este pus la incarcat, iar datorita materialului din care este realizata husa, dar si datorita faptului ca dispozitivul este conectat la o sursa de energie electrica, acesta se infierbanta.

Asadar, acestea sunt situatii in care un dispozitiv iPhone se infierbanta, insa tinand cont de problemele pe care le intampina alte telefoane, putem spune ca acestea sunt chestiuni minore.

0 Shares
You May Also Like