Cum sa iti cumperi un calculator de gaming?

Cum sa iti cumperi un calculator de gaming?

0 Shares
0
0
0

Iti recomandam calculatoare secon hand i7. Cu componentele lor puternice, design-urile interesante si preturile premium, laptopurile pentru jocuri sunt o achizitie diferita de notebook-urile clasice. Si trebuie sa fie daca doriti sa jucati jocuri pretentioase precum The Witcher 3: Wild Hunt si Grand Theft Auto V, explorati lumile virtuale fie cu HTC Vive, fie cu Oculus Rift si bucurati-va de un joc bun la viteze mari de cadre pe secunda. Sunt, de asemenea,  diferite atunci cand vine vorba de design, oferind un cadru cu linii mai agresive si tastaturi multicolore.

In functie de bugetul tau, de stilul tau de viata si de jocurile pe care vrei sa le joci, ai putea sa ajungi sa cheltuiesti de la 800 la 5 000 de dolari pe un sistem. Pentru a gasi laptopul potrivit pentru jocuri, urmati sfaturile si sugestiile de mai jos.

Sfaturi rapide

Nu cumparati un laptop de jocuri pentru titluri low-end, cum ar fi World of Warcraft sau Candy Crush. Aceste jocuri pot fi usor suportate de o placa grafica integrata. Evitati ecranele tactile. Sunt mai scumpe si scurg bateria. Laptopurile de 17 sau 18 inch sunt de obicei mai puternice, dar cel mai putin portabile, in timp ce 13-, 14- si 15-inch sunt mai usor de transportat, dar adesea lipsesc componentele de varf.

Asigurati-va ca tastatura este confortabila. Daca puteti, faceti o calatorie in magazin si incercati tastatura inainte de a o cumpara. Datorita seriei de procesoare Nvidia din seria 10, cipurile mobile sunt un lucru din trecut. Aceste noi unitati de procesare grafica sunt mai rapide, mai puternice si sunt pregatite pentru VR. Evitati laptopurile cu afisaj redus (mai putin de 1920 x 1080).

Obtineti stocare in stare solida. Investiti intr-un SSD pentru instalari mai rapide de jocuri si timpi de incarcare. Ia un laptop cu cel putin un procesor Intel Core i7-6700HQ, un Nvidia GeForce GTX 1060 GPU si un port HDMI 1.3, daca doriti sa fiti in masura sa va bucurati de jocuri de realitate virtuala cu un Oculus Rift sau HTC Vive.

Cand vine vorba de sisteme de jocuri, exista niveluri diferite de portabilitate. In general, cu cat laptopul este mai puternic, cu atat este mai putin portabil. Portabilitate minima (17 – 18 toli): Daca intentionati sa pastrati laptopul in casa si sa il lasati pe birou sau sa il mutati intre camere, un sistem cu ecran de 17 sau 18 inchi, cum ar fi Alienware 17, ar trebui sa fie bun.

Laptopurile din aceasta gama de dimensiuni sunt, de obicei, cele mai puternice, deoarece au mult spatiu pentru componentele generatoare de caldura. Cu toate acestea, acestea sunt grele de transportat, mari consumatoare de putere pentru a fi utilizate de unplugged pentru foarte mult timp.

Suport portabil (15 inci): Daca doriti sa folositi notebook-ul pentru jocuri in poala si sa-l purtati mai des cu voi, ganditi-va la un notebook de 15 inci, cum ar fi sistemul OriginpC Eon15-S. Aceste sisteme cantaresc mai putin decat cele foarte mari.

0 Shares
You May Also Like