Aplicatiile pentru agentii imobiliare si rolul rol

Aplicatiile pentru agentii imobiliare si rolul rol

0 Shares
0
0
0

Pentru agentii imobiliari, informatiile despre consumatori sunt esentiale pentru a ajuta la sigilarea tranzactiei. Cu datele demografice, contextuale si comportamentale, agentii imobiliari pot segmenta utilizatorii aplicatiilor si pot viza publicul cu strategii de marketing mai bune. In plus, fie ca aveti un telefon mobil iPhone fie ca folositi un dispozitiv Android, aceste aplicatii pot fi utilizate.

Datele demografice ajuta la identificarea utilizatorilor, in timp ce informatiile contextuale iau in considerare dispozitivul utilizat, ora din zi, locatia geografica actuala etc. In plus, aplicatia se poate adapta la comportamentul consumatorului in timp real pentru a afisa mai multe proprietati de care ar putea fi interesati.

Toate aceste aspecte pot facilita crearea de experiente personalizate si afisarea de continut care este cel mai relevant pentru utilizator. Dar agentii imobiliari pot imbunatati strategiile de marketing cu tehnici de inteligenta artificiala si stiinta datelor. Instrumentele de analiza va pot ajuta sa examinati si sa analizati datele legate de cautare pe care aplicatia le-a acumulat in profunzime mult mai mare. Astfel, acestia pot acorda prioritate criteriilor cautate mai frecvent.

Mai mult, acest lucru permite agentilor imobiliari sa ofere un sprijin mai bun clientilor in timpul unei cautari de proprietati pe termen lung sau a unui set extins de cerinte pentru o proprietate cu sediul intr-o zona specifica, cu cerere ridicata. Agentii imobiliari pot indeplini apoi preferintele unui utilizator si pot continua sa interactioneze cu el prin e-mail.

Organizati-va echipa de agenti imobiliari

Optzeci si doi la suta din toate tranzactiile din afaceri imobiliare se efectueaza datorita recomandarii sau a activitatii repetate. Asadar, agentii imobiliari au nevoie de o aplicatie care sa eficientizeze activitatea. Dar, mai presus de toate, comunicarea eficienta intre membrii echipei si clienti este cea care indreapta orice afacere spre succes.

O aplicatie mobila imobiliara trebuie sa sprijine si sa faciliteze in mod eficient comunicarea si interactiunea dintre toti agentii imobiliari care lucreaza in agentie si clienti. Nouazeci si doi la suta dintre agenti prefera sa comunice prin mesaje text . Dar modul offline poate ajuta agentii imobiliari sa pastreze legatura chiar daca exista o conexiune de retea slaba.

Aplicatiile pot ajuta la urmarirea clientilor si, prin urmare, permit agentilor sa gestioneze clientii potentiali pe tot parcursul ciclului de vanzare a proprietatilor. De exemplu, agentii imobiliari pot verifica ce case au vizualizat recent clientii, pot comunica cu acestia si pot seta mementouri pentru ca membrii echipei sa urmareasca un potential client.

Agentii pot urmari performanta membrilor echipei pe tot parcursul ciclului de vanzare a proprietatii si pot atribui sarcini pentru a facilita o vanzare. Cu ajutorul raportarii si analizei, administratorul poate evalua progresul si poate programa sarcini sau intalniri suplimentare.

Aplicatiile simplifica gestionarea listarilor de proprietati si analiza comparativa a pietei cu profiluri de proprietati detaliate, actualizate si pot imbunatati procesele de comunicare prin promovarea partajarii profilurilor de proprietati intre agenti, precum si cu clientii potentiali. Mai mult, aplicatiile permit interactiuni personalizate, astfel incat membrii echipei sa se poata concentra pe imbunatatirea interactiunii si productivitatea interactiunilor.

In plus, pot ajuta la gestionarea sarcinilor, cum ar fi programarea intalnirilor si conectarea acestora la proprietati si clienti, si pot sprijini calculele cruciale pe care clientii le pot face despre o proprietate potentiala, cum ar fi dobanzile la imprumut, platile initiale, perioada de rambursare a imprumutului sau platile ipotecare.

 

0 Shares
You May Also Like