Cum alegi gradinita pentru copilul tau?

Cum alegi gradinita pentru copilul tau?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care esti parinte, si vrei sa iti duci copilul la gradinita, cu siguranta vei cauta cea mai buna gradinita, insa cu siguranta inainte de a inscrie copilul la o gradinita, va trebui sa cunosti cateva criterii importante in functie de care sa iti alegi gradinita pentru copil.

Poti sa alegi de exemplu sa iti duci copilul fie la o gradinita privata, fie la o gradinita de stat, asa ca trebuie sa te gandesti foarte bine la acest aspect.

In momentul in care iti duci copilul la o gradinita de stat, parca nici educatoarele nu isi dau foarte mult interesul pentru a atrage copiii si parintii spre gradinita lor.

Tot intr-o astfel de gradinita, cu siguranta numarul copiilor care fac parte dintr-o grupa este mai mare decat numarul copiilor care sunt inscrisi la o gradinita privata, asa ca si din acest motiv, educatoarelor le va fi destul de greu sa multumeasca fiecare copil in parte.

In cazul in care optezi pentru o gradinita particulara sector 1, sau pentru ori ce alta gradinita privata atat din capitala cat si dintr-un alt oras al tarii, atunci parca si educatoarele isi vor da mai mult interesul pentru a atrage copiii.

Multi parinti considera faptul ca a-ti duce copilul la o gradinita particulara, este mai mult un moft decat o necesitate, insa daca stai sa te gandesti la faptul ca la aceste gradinite lucreaza educatoare care stiu cum sa atraga copiii de partea lor, atunci cu siguranta se merita sa iti inscrii copilul la o asa gradinita.

In cazul in care te gandesti daca ar fi mai bine sa alegi o gradinita de renume, sau o gradinita de cartier, atunci cu siguranta ar fi indicat sa alegi gradinita de renume.

Nici ideea de a duce copilul la o gradinita de cartier nu ar fi una rea, mai ales in cazul in care o astfel de gradinita este la doi pasi de locuinta ta.

Cu siguranta, trebuie sa te interesezi si referitor la personalul gradinitei, astfel incat sa stii cu exactitate pe mana carui tip de persoane iti va ramane copilul mai multe ore de acum inainte.

Ei bine, cu siguranta si conditiile de igiena au un rol foarte important, asa ca trebuie sa iti duci copilul la o gradinita care sta foarte bine din acest punct de vedere.

Ar fi indicat sa iti duci copilul la o gradinita unde este tot timpul un medic de servici, sau cel putin o asistenta, pentru ca in cazul in care de exemplu, copiii ies afara la joaca, iar un copil cade si se accidenteaza, trebuie sa fie cineva cine sa ii acorde un prim ajutor.

Securitatea si siguranta sunt alte criterii importante in functie de care trebuie sa iti alegi gradinita pentru copil, pentru ca in mod normal, la orice gradinita trebuie sa fie un paznic, care sa supravegheze copiii in momentul in care acestia sunt afara la joaca.

Asadar, sunt o multime de criterii de care trebuie sa tii cont in momentul in care vrei sa alegi gradinita ideala pentru copilul tau.

0 Shares
You May Also Like