Ce carucior sa alegi pentru bebelus?

Ce carucior sa alegi pentru bebelus?

0 Shares
0
0
0

Alegerea caruciorului nu este o sarcina usoara, deoarece este unul dintre produsele pentru Bebelus pe care le vei folosi cel mai mult (va face parte din zi cu zi ca “inca unul din familie” timp de cateva luni, chiar ani!) de aceea este important sa il alegi dupa criterii obiective si practice, nu doar estetic sau “moda” (ochi, ca designul si estetica sunt, de asemenea, importante, dar va recomandam sa nu fie primul punct pe care il apreciati)

Desigur, pretul este un factor important de luat in considerare. Deoarece fiecare familie are propriul buget si criterii diferite atunci cand evaluam pretul, am decis sa lasam acest punct deoparte, deoarece intelegem ca toata lumea il ia in considerare si ca este, in plus, un punct foarte subiectiv pe care fiecare familie trebuie sa-l evalueze individual. Incearca Nuna Mixx Next Birch 2 in 1 si vei descoperi un produs foarte special.

1) Carucior 2 parti sau carucior 3 bucati?

Primul “filtru” pe care iti recomandam sa il faci ca punct de plecare pentru alegerea ta, este sa decizi daca iti doresti un carucior din 2 piese sau un carucior din 3 piese. Piesa comuna a celor doua optiuni este hamacul ancorat la sasiu, care va servi drept carucior. De acolo, diferite piese pot fi adaugate la sasiu, pentru a completa caruciorul 2 bucati sau caruciorul 3 bucati.

Caruciorul 3 bucati

Ce avantaj are aceasta optiune? Principalul avantaj este ca va permite sa combinati utilizarea transportului in functie de tipul de plimbare pe care il veti face si, de asemenea, in functie de preferintele copilului dvs.

Exista cosuri rigide omologate pentru a fi plasate in scaunele din spatele masinii, atasate la masina de centurile de siguranta si ocupand intregul spate. In acest caz, copilul calatoreste intins in transport si fixat cu hamul transportului in sine. Exista, de asemenea, transportoare moi si semi-rigide, care nu sunt aprobate pentru utilizare in masina, dar care permit o manipulare mai mare, deoarece cantaresc mult mai putin decat transportoarele rigide.

– Grupa-0 (numita si Baby Carrier) Group-0 poate fi folosita si de la nastere. Cand copilul incepe sa devina mai constient de lumea din jurul lui, in general, el incepe sa arate o preferinta pentru grupa-0, deoarece faptul de a merge semi-incorporat ii permite sa vada tot ce se intampla in jurul lui.

Grupul-0 este foarte practic, deoarece actioneaza si ca un scaun auto. Este foarte confortabil sa poti scoate carausul bebelusului din masina si sa-l ancorezi in sasiul caruciorului fara a fi nevoie sa trezesti copilul sau sa-l muti si invers: daca ai facut o plimbare cu grupa-0 si copilul a adormit, poti sa-l descifrezi pe purtatorul bebelusului din sasiul caruciorului si sa-l asezi in masina fara a misca copilul.

Exista, in plus, pentru majoritatea modelelor din grupa 0, baze cu sistem Isofix care sunt lasate fixate in masina si care permit ancorarea si neingradirea rapida a grupului-0 fara a fi nevoie sa o fixati cu centurile masinii.

Cu toate acestea, trebuie sa va amintiti ca, din motive medicale legate de dezvoltarea corecta a spatelui micutului, nu este recomandat ca bebelusul sa fie mai mult de 2 ore la rand in grupa-0, astfel incat optiunea de a utiliza un singur grup-0 nu este recomandata.

0 Shares
You May Also Like