Cele mai bune sfaturi pentru cumpararea ochelarilor

0 Shares
0
0
0

Modul in care suportul este atasat la cadrul ochelarilor poate face diferenta pentru a se potrivi cu o casca – atunci cand acestea sunt unite printr-o articulatie plastica care se misca, mai degraba decat direct pe cadru, flexibilitatea inseamna ca presiunea este imprastiata mai uniform pe toata fata.

Acesta este partial motivul pentru care merita sa incercati noi ochelari de protectie cu balamale. Va recomandam ochelari pentru ski si snowboard Uvex.

Spuma formeaza o etansare intre dvs. si cadrul ochelarilor, pentru a proteja impotriva impactului si a elementelor si pentru a scoate umezeala departe de piele.

Cele mai multe spume au trei straturi – extrem de moale langa fata pentru confort, durabile si solide langa cadru pentru protectie si maleabile in mijloc pentru o mai buna turnare in fata contururilor. Unele straturi de spuma au chiar si o tehnologie suplimentara pentru a opri caderea ochelarilor.

Unii ochelari de protectie au un cadru mult mai ciudat in jurul obiectivului decat altii, iar pe unii cadrele nu sunt decat invizibile din fata. Aceasta taiere a cadrului permite o viziune periferica mai larga chiar si la ochelari de dimensiuni mai mici pentru fete mai mici.

Toti ochelarii pe care ii revizuim sunt compatibili cu castile, dar este o idee buna sa probati cand faceti cumparaturi, deoarece unele forme de cadre se vor potrivi mai bine decat altele.

De asemenea, cautati un strat de cauciuc in interiorul curelelor pentru ochelari pentru a va ajuta sa prindeti casca. Multi producatori de ochelari fac acum si castile, proiectate sa functioneze bine cu ochelarii lor – ventilatoarele se pot alinia, de exemplu – dar un alt brand se poate potrivi la fel de bine si se potriveste mai bine capului.

Sistem de schimbare a lentilelor

Atunci cand ochelarii vin cu doua lentile diferite pentru diferite conditii, trebuie sa fie usor de schimbat si inchis. Indiferent daca sistemul include sliders sau butoane pe cadru, magneti, stifturi sau pur si simplu peeling back pe cadru.

Incercati in magazin inainte de a cumpara pentru a vedea daca sunteti multumit de cat de usor se asambleaza si de timpul necesar pentru a va asigura ca obiectivul este solid in pozitie. Unele dintre cele mai tehnice sisteme sunt usor de folosit in timp ce le purtati, ceea ce economiseste timp.

Culoarea obiectivului

Pe langa diferite cadre colorate, cele mai multe modele de ochelari sunt disponibile in diferite culori ale lentilelor pentru a se potrivi diferitelor conditii meteorologice. Galben functioneaza bine in zilele tulburi, de exemplu, permitand mai multa lumina prin lentila atunci cand lumina este neteda.

Culorile mai inchise, cum ar fi maro, sunt bune pentru zilele insorite, permitand o lumina mai mica prin lentila. Evaluarea VLT (vizibila transmisie de lumina) a obiectivului va arata cat de multa lumina vine. Cu cat numarul este mai mic, cu atat este mai potrivit pentru zilele insorite.

Tratamentele extra lentile, cum ar fi polarizarea sau oglindirea, au facut ca lumina sa fie reflectata de zapada stralucitoare, deosebit de valoroasa in zilele insorite.

Multi ochelari de protectie vin acum cu doua lentile care se potrivesc unor conditii diferite, iar cea mai recenta tehnologie este o lentila superioara care permite o anumita cantitate de lumina albastra, pentru a creste contrastul si definitia in toate conditiile. Sunt si mai linistitori pentru ochi.

0 Shares
You May Also Like