Cum se face corect designul unui site web?

Cum se face corect designul unui site web?

0 Shares
0
0
0

In acest articol voi dezvalui, in opinia mea, anumite sfaturi si idei pentru a face un bun site sau blog.  Nu am de gand sa vorbesc despre design aici, deoarece nu sunt un designer, ci o strategie pentru ca atat tu cat si designerul tau sa puteti face o treaba excelenta.

In cele din urma, proiectul a fost aprobat si a fost lansat astfel incat sa poata fi vizitat de potentialii clienti.

Rezultatul a fost perfect pentru ca:

  • Pagina dvs. de pornire a explicat ce face compania dvs.
  • Site-ul web a prezentat toate produsele sau serviciile pe care le vindeti.
  • pagina de contact pentru a va putea contacta si pentru a ajunge la dvs.
  • Ati fi creat un sistem de analiza pentru a sti cine va viziteaza site-ul si la ce moment.

Pur si simplu majoritatea proprietarilor de site-uri web si designerii de site-uri nu isi dau seama de puterea pe care activele lor ar putea avea asupra mediului digital, daca intr-adevar crezi despre clientii ideali si ceea ce doresc sa realizeze, sa nu urmeze o structura stabilita pentru piata .

Tindem sa copiem tendintele. Designerii se copiaza reciproc, dar … v-ati intrebat vreodata daca aceasta tendinta functioneaza? Cine a implantat-o ​​a avut dreptate sau este doar o alta tendinta cu zilele numarate?

Prefer sa urmez structuri care functioneaza si se bazeaza pe date analitice. Am urmat sfaturile de pe www.howdodesign.com.

Cu cativa ani in urma, chiar si atunci cand nu erau atat de multe site-uri pe Internet, am putea spune ca a fost usor sa fii vizibil pe Internet.

Fiecare proprietar si-a creat site-ul si traficul asteptat, a fost normal. In prezent, acest lucru nu este adevarat, mii de site-uri web si blog-uri sunt create zilnic. Puteti sa le creati in mai putin de 5 minute. In fiecare zi campul este mai mult subminat de concurenta, astfel incat sa spunem ca faptul de a avea un site web vom avea trafic si rezultate este o greseala grava.

Chiar si mai rau, multi inca se angajeaza in stomacul gandirii ca pur si simplu prin lansarea unor campanii de trafic platite prin Google sau Facebook si optimizarea organica buna pot obtine rezultatele care au fost propuse. Este adevarat ca vizitele cresc, bineinteles, dar … sunt vizitele care ne cumpara sau sunam sa contractam serviciile noastre sau sa cumparam produsele noastre?

Toate actiunile de imbunatatire a prezentei pe care le puteti realiza sunt fantastice. Problema este ca de multe ori ele nu sunt suficiente sau adecvate pentru a-ti atinge obiectivele.

O noua perspectiva asupra designului site-ului sau blogului dvs.

Proiectarea unei pagini web eficiente nu inseamna ca este pur si simplu originala sau frumoasa, uitati-o, ci pentru a indeplini obiectivul pe care l-ati propus cu ea.

E ca atunci cand ai o afacere care vinde produsele sau serviciile pe strada, la ce te astepti? Cati clienti va trebuie prentru a va face profitabil?  Cu site-ul dvs. este egal sau chiar mai important. Amintiti-va ca este global si poate deveni cel mai bun comerciant de 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an.

0 Shares
You May Also Like