Cele mai bune jocuri pe care trebuie sa le incerci pe iPhone

0 Shares
0
0
0

Cele mai bune jocuri pe care trebuie sa le incerci pe iPhoneExista momente cand iPhone-ul ne poate da serioase batai de cap. In asemenea situatii, cea mai buna solutie este aceea de a apela la serviciile unui service iPhone Bucuresti. Unul dintre cele mai bun service-uri iPhone Bucuresti este, fara discutie, Servicegsm.ro.

Cu atat de multe jocuri pentru iPhone disponibile la momentul actual si cu multe altele ce urmeaza sa apara, este destul de dificil sa stim ce titluri ar trebui sa incercam. Nu trebuie sa ne panicam. Vom prezenta, in cele ce urmeaza, o lista cu unele dintre cele mai bune jocuri pentru iPhone disponibile astazi in magazinul Apple. Acestea sunt jocurile despre care toata lumea ar trebui sa stie. Nu plecati de acasa fara ele!

Monument Valley (3.99 $) ia arhitectura imposibila a unui tablou de M.C. Escher si o transforma in ceva extrem de frumos. Jocul ne solicita sa o ghidam pe printesa Ida departe de multime prin modificarea arhitecturii. Fiecare din cele 10 capitole (plus inca 8 disponibile pentru cumparare direct din joc, pentru aproximativ 2 dolari) este la fel de incantator ca si ultimul. Monument Valley reprezinta un joc ce trebuie neaparat jucat.

La fel ca jocul arcade clasic, Frogger, Crossy Road (disponibil gratuit) se rezuma la incercarea de a ajunge in partea cealalta a drumului, numai ca nivelurile ruleaza la infinit.

Jocul reprezinta o adaptare moderna extrem de reusita a clasicului joc din anii ʼ80, completat cu grafica si animatii dragute si monede ce pot fi colectate pentru a debloca lucruri. Acest joc nu ne va raspunde la vechea ghicitoare despre gaini, insa poate fi un mijloc de divertisment excelent atunci cand suntem blocati in trafic.

Modern Combat 5: Blackout (disponibil gratuit) continua traiectoria ascendenta a seriei de jocuri de tip first-person shooter produsa de cei de la Gameloft, cu controale mai stricte si sistem de niveluri complet, care imbina recompensele din modul solo si multiplayer. Campania single-player este mult mai rapida, iar trecerea la posibilitatea ca jocul sa fie jucat gratuit, ofera oportunitatea celor pasionati de jocuri sa profite de modul multiplayer.

Dupa ani de neglijare si unele modificari discutabile realizate de catre dezvoltatorul Zynga, Drop7 (disponibil gratuit) revine cu un nou update, care il face sa-si castige locul in topul celor mai bune jocuri pentru iPhone. Un amestec intre Tetris si Connect Four, Drop7 este jocul favorit al multor dintre gamerii iOS. Acesta ramane, totodata, unul dintre cele mai bune jocuri de tip puzzle de pe orice platforma, punct!

Nu fiecare joc trebuie sa aiba parte de stralucire si opulenta. 80 Days (4.99 $) prezinta o abordare bazata pe text, cu o poveste si un concept inspirate din faimosul roman al lui Jules Verne.

Prezentarea exceptionala se potriveste foarte bine cu calatoria uluitoare in jurul globului pe care va trebui sa o improvizam pe masura ce trecem de la un nivel la altul. Trebuie totusi sa avem mare grija intrucat jocul ne va face sa dorim sa mergem intr-o calatorie adevarata in jurul lumii.

0 Shares
You May Also Like