Cele mai bune jocuri mobile multiplayer

Cele mai bune jocuri mobile multiplayer

0 Shares
0
0
0

Jocurile sunt grozave. Dar, asa cum se intampla in majoritatea lucrurilor din viata, ele pot fi mult mai distractive daca sunt jucate cu alte persoane. Indiferent daca te alaturi in mediul online unor straini intr-un Battle Royale tensionat sau daca iti inviti prietenii intr-un brawler local multiplayer sau faci echipa pe acelasi dispozitiv pentru o aventura RPG, jocul cu altii duce lucrurile la nivelul urmator. Astfel, recomandarile pe care le vei gasi mai jos in acest sens reuneste cele mai bune jocuri actuale multiplayer pentru telefoanele mobile.

Hearthstone este un mare CCG. Cel mai bun, chiar. Dar, dincolo de asta, este un joc multiplayer superb, pe masura ce antrenezi in joc oponenti din viata reala intr-o lupta nesfarsita, dar care necesita o tactica deosebita.

Guns of Boom a depasit toti pretendentii de a deveni FPS multiplayer de necontestat pe mobil. Are harti stranse, arme carnoase si – cel mai important – comenzi simple si simplificate. Mai mult decat atat, este disponibil si pe Android, si pe iOS.

Fortnite Battle Royale – despre Fortnite au aflat probabil cu totii pana acum. Jocul Battle Royale este preluat de pe internet. Ceea ce este surprinzator este cat de frumos arata si cat de bine se joaca acest shooter-constructor multiplayer pe mobil.

PUBG Mobile este jocul care a dat startul intregii nebunii Battle Royale care a ajuns in versiunea pe mobil si este surprinzator de fidel sursei. Fie ca zbori solo sau calaresti cu pusca cu un echipaj de patru, acesta este un shooter multiplayer stralucitor.

Death squared este un puzzle 3D slick care a fost conceput drept joc cooperativ. Unul dintre jucatori preia controlul asupra unui bloc albastru si celalalt asupra unui bloc rosu in timp ce poti comuta, poti lansa lasere bloc si multe altele asemenea.

Spaceteam este o experienta de joc multiplayer inedita. Pentru a-l juca trebuie sa transformi patru dispozitive iOS conectate prin Bluetooth in panourile de control defectuoase ale unei nave spatiale condamnate si trebuie sa colaborezi cu prietenii tai pentru a zbura.

Golf Blitz este un joc in care trebuie sa iei capcanele fantastice 2D ale golfului Stickman Golf si sa le inghesui intr-un concurs online multiplayer primul la steag. Acesta este Golf Blitz si este la fel de minunat pe cat pare.

Antihero-ul este unul dintre cele mai lungi si mai distractive jocuri de tabla digitale de pe mobil. Faptul ca poate fi jucat si cu altii la nivel local sau online in PvP casual sau clasat este un bonus suficient de mare ca sa il faca si mai atragator.

Este recomandat sa alegi jocuri care sa se plieze bine pe displayul de la telefon. In cazul in care ai displayul crapat este posibil sa nu te poti juca bine, motiv pentru care iti recomandam sa cumperi un nou display telefon de aici, pentru a-l inlocui pe cel vechi. Vei descoperi ca te joci mult mai bine atunci cand displayul tau este intreg si poti vedea clar imaginea, dar mai ales atunci cand poti atinge tot ecranul atunci cand te joci.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like