Ce aplicatii mobile folosim cand calatorim?

Ce aplicatii mobile folosim cand calatorim?

0 Shares
0
0
0

Planificarea unei vacante poate fi destul de stresanta pentru majoritatea persoanelor. Indiferent daca ca este vorba de o vacanta in familie, de o calatorie in interes de serviciu sau de o escapada de ultima ora in weekend cu fetele, exista extrem de multe locuri minunate de vizitat. Atat AppStore, cat si Google Play pun la dispozitie zeci de aplicatii de traveling special concepute pentru nevoile tale. Daca vei folosi o astfel de aplicatie, cu siguranta te vei bucura de vacanta si, totodata, vei economisi si bani.

Aceste aplicatii pot fi folosite pe orice tip de telefon, inclusiv pe modele de telefoane Samsung mai vechi sau mai noi, astfel incat sa te poti ghida in orice concediu sau vacanta si indiferent de motivul pentru care calatoresti. Pentru vacante reusite, telefonul se va transforma in cel mai bun prieten al tau si de aceea iti recomandam sa pleci la drum cu bateria incarcata si cu toate aplicatiile instalate astfel incat sa nu ai surprize.

HOPPER

Una dintre cele mai bune aplicatii de travelling, Hopper analizeaza miliardele de bilete de avion si preturi hoteliere din aeroporturi, pe zi – precum si o arhiva vasta de baze de date -, pentru a iti spune daca este necesar sa rezervi sau nu biletele pentru calatorie.

Iata cum functioneaza: introdu destinatia zborului, iar un calendar colorat in diferite nuante si culori iti va arata care sunt cele mai ieftine (si cele mai scumpe) date pentru zbor. Hopper iti va recomanda daca va trebui sa achizitionezi biletul sau sa astepti pana cand tarifele se imbunatatesc.

Daca va trebui sa astepti pentru a obtine cel mai bun pret, poti configura un reminder, iar aplicatia iti va trimite o notificare in momentul in care tariful a scazut.

TRIPIT

TripIt este o aplicatie care organizeaza in locul tau toate itinerariile dintr-un oras. Aplicatia este disponibila atat pentru iOS, cat si pentru Android, iar utilizatorii pur si simplu trimit e-mailuri de confirmare catre plans@tripit.com, in timp ce aplicatia va crea un document pentru fiecare calatorie. Vei putea accesa itinerariul oriunde, chiar si fara conexiune la internet.

Serviciul  premium, TripIt Pro (care costa aproximativ 49 USD / an) va adauga functii suplimentare aplicatiei free. Acestea includ alerte pentru ofertele de zbor in timp real, notificari de rambursare, precum si un convertor valutar, o lista de cuvinte de baza in mai multe limbi si idei de activitati pentru 180 de tari.

ROADTRIPPERS

Aceasta aplicatie iti va oferi oportunitatea de a avea o excursie cu rulota extrem de confortabila, fara a fi nevoie sa te axezi prea mult asupra detaliilor ce tin de planificare. Aplicatia iti va permite sa vizualizezi traseul, fara a fi nevoie sa platesti. De altfel, vei putea vizualiza restaurantele aflate de-a lungul traseului, precum meniurile si preturile acestora, dar si atractiile turistice. Totodata, Roadtrippers iti va oferi informatii despre trafic si nivelul de poluare din anumite zone ale traseului. In cazul in care doresti sa accesezi mai multe functii ale aplicatiei, poti sa faci un upgrade pentru Roadtrippers Plus.

 

0 Shares
You May Also Like