Ce trebuie sa stii despre avantajele folosirii unei benzi magnetice?

0 Shares
0
0
0

De curand, benzile magnetice sau foliile magnetice sunt din ce in ce mai cautate pentru crearea diferitelor materiale publicitare. Banda magnetica prezinta in comparatie cu alte materiale cateva avantaje care nu se regasesc in cazul hartiei, a plasticului, a lemnului sau a metalului. Despre aceste avantaje vom afla in cele ce urmeaza.

Probabil cel mai simplu si usor de amintit produs care este fabricat dintr-o banda magnetica sunt acele fotografii de la evenimente (nunti, botezuri sau zile de nastere).

Le primim pe loc sau la plecare si le asezam pe frigider amintindu-ne cu drag de fiecare data de persoanele sarbatorite, de petrecerea reusita la care ne-am distrat sau de locuri frumoase pe care le-am vizitat. Sunt excelente mijloace de impartasire a amintirilor cu invitatii, mai atractive si functionale decat fotografiile clasice printate pe hartie foto.

Acum ca ne-am dat seama la ce anume trebuie sa ne gandim cand vine vorba de banza magnetica sau de folia magnetica ar trebui sa ne gandim unde gasim si ce fel de benzi sa cumparam.

Benzile magnetice se gasesc fie in magazinele fizice, fie intr-o varietate mai mare de dimensiuni si modele in magazinele online. In functie de cum se doreste sa arate materialul publicitar sau aminitirea oferita, se opteaza pentru o grosime potrivita a benzii magnetice.

Foliile si benzile magnetice sa gasesc in aceste magazine incepand de la grosimea de 0,25 mm si ajungand pana la 0,8 mm.

Mai devreme am facut referire la avantajele acestei suprafete de material. Ele  se refera la flexibilitate, usurinta manevrarii si versatilitate. Folia poate fi imprimata, iar mai apoi decupata cu ajutorul unui cutter plotter. Unul dintre punctele tari ale acestui material este ca poate fi usor asezata pe o suprafata curbata unde nu pot fi asezate materiale rigide.

Apoi, folia magnetica este usor de transportat, fara a fi expusa riscurilor de deteriorare si poate fi manevrata chiar si de persoane cu mai putina experienta. Totodata, banda magnetica este un suport potrivit pentru inlocuirea reclamelor.

De pilda, atunci cand promotia este expirata sau campania de promovare s-a incheiat, banda magnetica poate fi refolosita pentru aplicarea altui material publicitar.

0 Shares
You May Also Like