Personalizeaza-ti datele cu USB personalizat

0 Shares
0
0
0

In ziua de azi, orice obiect pe care il folosim zilnic poate fi personalizat. Un astfel de obiect poate fi daruit persoanei potrivite, care va aprecia genul acesta de obiecte. De la pixuri, tricouri, agende, cani, perne, pana la usb-uri personalizate, ideea de personalizare poate fi interpretata in multe feluri, in functie de preferintele fiecaruia, de pasiunile sau de gusturile sale.

In zilele noastre, cand vorbim de usb-uri personalizate ne gandim in primul rand la calitate, profesionalism pentru ca este vorba de niste obiecte care se folosesc la birou. Daca vorbim de utilizarea usb-ului in timpul liber, putem gasi o multitudine de variante amuzante pentru a personaliza acest tip de obiecte.

O multime de oameni cauta acest gen de stick-uri de memorie. Poti opta pentru usb-uri personalizate pentru card reader. Il poti personaliza sub forma unui card de credit sau poti alege sa iti gravezi numele sau al persoanei careia vrei sa il daruiesti.

Poti gasi tot felul de idei amuzante, sau mai profi, sobre sau chiar originale pentru a personaliza in modul propriu acest obiect atat de util in fiecare zi.

Un alt scop pentru a utiliza aceste tipuri de usb-uri personalizate e in companii. Multe dintre ele le folosesc ca obiecte promotionale sau pentru a-si face publicitate.

Trecand de la capacitate la forma, memory stick-urile USB pot fi realizate „custom made”, impletind utilitatea cu promovarea eficienta a imaginii. Fiecare client isi poate realiza USB-ul in forma logo-ului sau a unei imagini reprezentative pentru brandul sau.

Memory stick-urile USB sunt foarte folosite ca mijloace de informare, stocare şi transport de date, dar si in campanii de promovare sau drept cadouri corporate.

La Agrafa gasesti stick-uri USB realizate din material plastic de culoare alba, ambalate separat in cutii din carton alb. In ceea ce priveste capacitatile de stocare care sunt disponibile acestea sunt: 4 GB, 8 GB, 16 GB si 32 GB.

Personalizarea acestora porneste de la efectuarea unei comenzi de minimum 20 de bucati. In cazul in care doresti sa fii mai special si sa dai frau liber imaginatiei, Agrafa iti pune la dispozitie o gama foarte larga de Memory Stick-uri USB, incepand de la cele simple, din plastic alb, pana la combinatii diverse de culori, metalice sau din categoria de lux.

0 Shares