chirurgical se pot acum elimina prin cavitatie

Ce probleme care se puteau rezolva doar chirurgical se pot acum elimina prin cavitatie?

0 Shares
0
0
0

Cavitatia reprezinta un tratament inovativ cu ultrasunete care este o alternativa viabila la operatiile estetice. Tratamentul cu  cavitatie practic produce dezintegrarea celulelor adipoase si, prin urmare, reduce stratul adipos.

Cea mai eficienta metoda de combatere fara durere a celulitei o reprezinta cavitatia ultrasonica. Aceasta cavitatie este utilizata incepand cu anul 2005, bazandu-se pe fenomenul exploatarii principiului hidraulic. Tratamentul se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa care din cauza presiunii la care sunt supuse provoaca aparitia unor mici bule de gaz care sparg celulele adipoase.

Odata dezintegrarea celulelor adipoase, tot continutul acestora va fi absorbit de limfa si totodata drenat prin sistemul limfatic. Dupa cateva sedinte de tratament se rezolva numeroase probleme de tratament, care puteau fi rezolvate doar chirurgical in urma cu cativa ani.

Inca de la prima sedinta de tratament se poate observa o intensa actiune lipo, adica dezintegrarea tesutului adipos si totodata o remodelare a profilului corporal. Se adauga la acestea si revascularizarea tesuturilor subcutanate si imbunatatirea elasticitatii pielii si a tonusului.

Tratamentul nu este deloc dureros, ci este foarte placut si confortant, inlaturand cu mult succes liposuctia. Sedintele de tratament difera de la un pacient la altul, in functie de specificul fiecaruia. Dupa cateva sedinte de tratament incep sa se vada si rezultate palpabile. Intr-o sedinta de tratament care dureaza circa 60 minute se lucreaza la inceput cu cavitatie, apoi se continua cu masajul cu vacuum, acesta practic avand o o actiune drenanta.

Exista si contraindicatii cum ar fi afectiunile vasculare grave, problemele cardiace, implanturi de silicon in zona fesiera, tijele metalice. Totodata nu este recomandat femeilor insarcinate.

Pentru a se obtine rezultate foarte bune se recomanda un regim alimentar bazat pe legume, cu un continut mic de glucide si carne slaba fiarta sau fripta. Consumul de lichide trebuie sa fie de cel putin doi litri pe zi de apa plata sau ceaiuri neindulcite.

Cavitatia reprezinta practic un sistem evoluat de generare a ultrasunetelor cu efect cavitational folosit in medicina estetica pentru tratamentul celulitei. Este un tratament de care pot profita foarte multe persoane, fiind un tratament pentru care nu au nevoie de o pregatire si de riscurile pe care, de exemplu, le poate avea o interventie chirurgicala.

Cei care au nevoie de acest tratament, vor fi extrem de incantati sa constate ca dupa tratament, si fara a se interveni prin operatie, se obtin aceleasi efecte si cu un efort minim. Ce este important, este sa se respecte minime recomandari de dieta si sa se respecte un program saptamanal, iar o permanentizare a procedurii duce si la mentinerea rezultatelor.

Asadar, daca veti apela la serviciile medicale care ofera tratamentul cu cavitatie, foarte rapid veti recapata o forma a corpului de invidiat. Este o tehnologie moderna si utila, fara efecte adverse, este practic un aparat minunat si inteligent care foloseste ultrasunetele care patrund exact unde trebuie pentru obtinerea unor efecte de durata si pentru eliminarea unor probleme de sanatate, metoda non-invaziva si fara medicamente…ce poate fi mai bun decat atat?

 

0 Shares
You May Also Like