Ce poti face cu telefonul tau inteligent

Ce poti face cu telefonul tau inteligent

0 Shares
0
0
0

Pe ecranul de pornire al iPhone-ului, glisati in sus si veti vedea o optiune pentru ecranul de oglindire. Cu conditia sa aveti un televizor Apple, tot ce trebuie sa faceti este sa dati clic pe aplicatia dvs. pentru oglindirea ecranului, sa stati suficient de aproape de Apple TV si sa introduceti codul de acces AirPlay, daca vi se solicita acest lucru. Din fericire, puteti face acelasi lucru si cu un telefon Android, daca aveti un dispozitiv compatibil Chromecast.

Chiar daca nu aveti un televizor Apple, puteti face acelasi lucru cu iPhone-ul dvs., descarcand aplicatii terta parte, cum ar fi Reflector sau AirServer, pe computerul dvs. si utilizand functia de oglindire asa cum este descrisa. Si pentru mai multa distractie techie, aveti si piese telefoane la dispozitie pentru momentul in care telefonul se strica si nu stiti ce sa ii mai faceti.

Este putin natural sa te sperii cand mergi acasa noaptea, dar exista o cale usoara pentru ca telefonul tau sa te pastreze mai sigur. Aplicatia bSafe, disponibila atat pentru iPhone cat si pentru Android, va permite sa trimiteti invitatii la contactele selectate pentru a urmari locatia dvs., setati un cronometru care va declansa un apel de primejdie pentru persoanele de contact, daca nu ati ajuns acasa intr-un interval de timp specificat, si puteti programa chiar si apeluri false pentru a face sa para ca si cum ati vorbi cu cineva in calatoria dvs. acasa. Si pentru mai multe modalitati de a va proteja, descoperiti modul in care aceasta caracteristica iPhone noua va poate ajuta sa va salvati viata.

Actualizati pronuntia lui Siri

Daca v-ati dorit vreodata ca Siri sa nu inceapa sa imteleaga gresit cuvintele sau denumirile pe care le folositi frecvent, exista o cale usoara de a repara acest lucru. Activati Siri si spuneti-i sa pronunte cuvantul sau numele pe care-l pronuntati gresit in mod regulat. Odata ce a repetat cuvantul, spuneti: “Pronunti [acest cuvant] gresit” si veti fi invitati sa spuneti numele in mod corespunzator. Apoi, vi se va oferi o lista de optiuni pentru corectarea pronuntarii lui Siri.

Doriti sa va faceti casa mai sigura si mai bine luminata intr-o singura lovitura? Exista o aplicatie pentru asta. Daca aveti acasa becuri cu Wi-Fi, puteti sa folositi aplicatia dvs. Amazon Alexa pentru a le controla in casa, prin simpla atingere a unui buton, economisind energie daca le doriti sau pastrandu-va casa protejata facandu-o sa arate ocupata, chiar daca nu sunteti in preajma.

Daca sunteti dornici sa economisiti timp serios atunci cand tastati, incercati sa creati cateva scurtaturi de inlocuire a textului pe telefon. Pe iPhone, accesati Setari, dati clic pe Tastatura si dati clic pe Inlocuire text. In coltul din dreapta sus, apasati simbolul plus si vi se va cere sa adaugati expresii pe care doriti sa le tipariti sub prescurtare sau sa utilizati emoji pentru ele.

In viitor, cand introduci acele personaje sau simboluri, cuvantul pe care il tastezi va aparea. Iar cand doriti sa deveniti mai inteligenti cu privire la obiceiurile dvs. pentru telefon, asigurati-va ca stiti cum sa opriti telefonul sa apeleze singur in buzunar.

0 Shares
You May Also Like