Gazduire Shared hosting

0 Shares
0
0
0

Exista diferite tipuri de gazduire web pe care agentiile de hosting le pun la dispozitia clientilor, iar noi vom discuta in continuare despre un astfel de pachet de web hosting.

Shared hosting este una dintre cele mai populare optiuni de gazduire pentru cei care isi construiesc primele site-uri web, iar in cele ce urmeaza vom discuta putin despre acest tip de hosting care reprezinta o optiune ideala pentru gazduire web ieftina.

Ce este Shared Hosting?

Gazdele comune permit mai multor site-uri web sa utilizeze un singur server. De obicei, nu veti avea nicio idee despre cine sunt ceilalti proprietari de site-uri sau celelalte site-uri impreuna cu care partajati serverul.

Fiecare client va avea de obicei o limita a cantitatii totale de resurse server pe care le poate utiliza, dar acest lucru va fi definit de pachetul dvs. de gazduire.

Shared hosting este cu siguranta cea mai ieftina si cea mai economica optiune pentru nevoile dumneavoastra. Cu toate acestea, pretul ieftin vine cu limitari pe care le vom trece mai jos. Deoarece cele mai multe companii de hosting vor oferi aceeasi cantitate de spatiu si de stocare, este important sa alegeti o companie in care aveti incredere.

Avantajele Gazduire Partajata

  • Este de departe cea mai ieftina optiune de gazduire pe care o veti avea la dispozitie. Pretul obisnuit pentru acest stil de gazduire va varia de la 2,99 dolari – 9,99 USD;
  • Cele mai multe companii de hosting au mai multe niveluri de gazduire disponibile, astfel incat sa puteti actualiza pachetul de gazduire cu timpul. Acest lucru face ca shared hostingul sa fie un loc minunat pentru a incepe;
  • Shared hostingul vine de obicei echipat cu un built-in cPanel, ceea ce inseamna ca site-ul dvs. va fi usor de gestionat;
  • Nu trebuie efectuata nicio intretinere tehnica la sfarsitul dvs. pe server, deoarece acesta este de obicei inclus in partea din pachetul dvs. de gazduire.

Puteti alege fara teama un asemenea pachet de web hosting atunci cand lansati primul dvs. site, sau atunci cand aveti o afacere mica online. Puteti oricand sa faceti upgrade la un alt pachet de gazduire cu timpul, asa cum va permite bugetul dvs., astfel incat sa nu fiti blocati pentru acest nivel de gazduire pentru totdeauna.

Dezavantaje ale gazduirii comune

Shared hosting suna destul de bine: este accesibil, are un uptime solid, si este usor de gestionat. Dar, are anumite dezavantaje:

  • Timpul de incarcare poate fi mult mai lent decat serverele dedicate;
  • Serverul poate deveni supraincarcat de alte site-uri care partajeaza serverul;
  • Intrucat site-ul dvs. incepe sa primeasca niveluri mai ridicate de trafic, veti incepe sa observati ca site-ul dvs. ar putea incepe sa functioneze mult mai rau;
  • Niciodata nu stiti cine sunt vecinii vostri. Desi rare, este posibil ca alte site-uri de pe server sa reprezinte un risc pentru site-ul dvs.
  • Exista o lipsa de optiuni de personalizare pentru a obtine cu adevarat cel mai inalt nivel de performanta de pe site-ul dvs. web.

Pentru majoritatea persoanelor care au inceput online, avantajele gazduirii comune vor depasi in mare masura dezavantajele, asa ca se poate alege cu incredere un astfel de pachet de web hosting pentru inceput.

0 Shares