Cand si de ce ajunge iPhone XR in service?

Cand si de ce ajunge iPhone XR in service?

0 Shares
0
0
0

Pentru persoanele care isi doresc un dispozitiv iPhone de la Apple, dar nu isi permit un model iPhone 12 abia lansat, ideea de a opta pentru un model iPhone XR care este mult mai ieftin, cu siguranta se poate dovedi una foarte inspirata.

Aceste dispozitive dispun de specificatii tehnice impresionante, si functioneaza (in ciuda vechimii), mai bine decat alte telefoane Android, care sunt abia aparute pe piata. Nu exista insa telefoane perfecte, astfel ca si aceste modele iPhone pot avea unele probleme, iar in continuare vom aborda acest subiect.

  1. Se descarca mult prea devreme

Aceasta pare a fi cea mai mare problema cu care se confrunta utilizatorii de iPhone XR, si din pacate in multe situatii, este nevoie de o inlocuire baterie iPhone XR.

Exista si situatii in care utilizatorii fac tot ceea ce le sta in putere, si reusesc in cele din urma sa isi salveze bateriile. Acestia opteaza pentru tot felul de trucuri, care mai de care mai eficiente pentru a salva cat mai multe dintre resursele bateriei.

Simpla oprire a functiilor wifi, bluetooth, GPS sau date mobile atunci cand utilizatorul nu are nevoie de ele, poate remedia probabil problema. Activarea modului de economisire a energiei poate de-asemenea sa salveze bateria.

Cand aceste solutii insa nu sunt eficiente, utilizatorii trebuie sa isi duca dispozitivele in service, iar acolo specialistii probabil vor constata ca este nevoie de o inlocuire baterie iPhone XR.

  1. Ecranul tactil nu functioneaza

Exista multe probleme legate de ecranul tactil pentru iPhone XR, iar aici ne referim la situatiile in care acesta nu mai raspunde cerintelor utilizatorilor, sau afiseaza doar un ecran negru. Prima si cea mai importanta solutie este sa reporniti dispozitivul.

Daca nu functioneaza, incarcati dispozitivul timp de o ora, timp in care nu trebuie sa faceti nimic altceva, decat sa asteptati. Cel mai probabil problema va fi rezolvata in acest fel. Daca ecranul este crapat si nu raspunde, atunci este cat se poate de evident faptul ca discutam despre o problema hardware.

Deci, daca inca nu stiti ce trebuie sa faceti in aceste conditii, vestile nu sunt bune. In aceste conditii va trebui sa mergeti pentru repararea ecranului iPhone, intr-un service gsm.

O astfel de problema insa va poate crea o gaura in buget, dar cu siguranta veti accepta sa platiti, pentru ca in caz contrar, nu veti mai putea sa folositi telefonul.

  1. Probleme cu functia Bluetooth

Dintre multele probleme si solutii obisnuite pentru iPhone, problemele legate de Bluetooth pot fi rezolvate cu usurinta accesand setari-general-selectati reseteaza toate optiunile si setarile. Aceasta este o actiune cat se poate de simpla, dar care va elimina toate setarile salvate, impreuna cu rezolvarea problemei.

In cazul in care insa incercati aceasta solutie, dar rezultatele nu sunt cele asteptate, atunci va trebui sa efectuati o resetare a telefonului, ca sa il puteti readuce la setarile din fabricatie. Trebuie sa va asigurati insa ca, inainte sa faceti acest lucru, va faceti o copie de rezerva a datelor salvate in memoria telefonului.

In caz contrar, resetarea telefonului si revenirea la setarile din fabrica, va va lasa fara poze, fara videoclipuri, fara alte diferite fisiere. Cu siguranta nu veti dori insa ca acest lucru sa se intample, asa ca va trebui sa va creati o copie de rezerva a datelor. Totul se face simplu si rapid, in doar cateva minute.

Iata asadar, care sunt 3 dintre cele mai cunoscute probleme cu care se pot confrunta persoanele care aleg sa isi cumpere (sau care si-au cumparat deja de ceva timp), un dispozitiv iPhone XR de la Apple. Din fericire insa, majoritatea problemelor au solutii simple.

0 Shares
You May Also Like