Transforma telefonul intr-un antrenor personal cu aceste aplicatii

Transforma telefonul intr-un antrenor personal cu aceste aplicatii

0 Shares
0
0
0

A face sport este un obicei pe care ar trebui sa-l adoptam cu totii in zilele noastre. Avantajele practicarii unui sport cu o anumita regularitate sunt multe: de la pierderea in greutate si un aspect fizic mai bun pana la prevenirea aparitiei bolilor cauzate de o viata sedentara.

De asemenea, ar trebui sa adaugam componenta emotionala, deoarece, atunci cand muncesti din greu si vezi ca atingi obiectivul (fie slabesti, fie induri un exercitiu fizic intensiv, cum ar fi un maraton), sentimentul de fericire si implinire este de nedescris. In plus, de aici poti cumpara piese telefoane pentru reparatii.

Tocmai in indeplinirea acestor obiective, smartphone-urile noastre avansate pot fi instrumente super utile pentru masurarea si cuantificarea activitatilor noastre fizice, permitandu-ne sa fim mai eficienti si sa avem un control mai mare. De aceea aici iti prezentam o compilatie a celor mai bune servicii si aplicatii pentru sportivi.

Transforma telefonul intr-un antrenor personal cu aceste aplicatii

Bratari de monitorizare fizica

Fitbit. Compania fitbit s-a pozitionat ca unul dintre liderii acestui wearables orientat spre fitness. Cel mai recent model al sau, Fitbit Force, ne permite sa cuantificam pasii, distantele, caloriile, calitatea somnului, inaltimile, caloriile ingerate… si date nesfarsite legate de fizicul nostru.

In plus, putem concura cu prietenii nostri, putem vedea diagrame de tendinta, ne putem controla greutatea etc. Deci, un monitor Fitbit (indiferent daca Flex, Force, One sau oricare dintre celelalte) poate fi de mare ajutor in cuantificarea activitatii noastre fizice in fiecare zi.

Alergare, ciclism si alte sporturi

RunKeeper. Este una dintre cele mai populare aplicatii pentru sportivi pe toate platformele pentru a masura activitatile noastre sportive. RunKeeper ne permite sa ne comparam cu prietenii, sa masuram activitati de aproape orice tip (Alergare, ciclism, schi, patinaj…), sa vedem tendintele, traseele pe care le-am urmat… si parametri nesfarsiti. In plus, are o comunitate mare in jurul sau (atat utilizatori, cat si aplicatii integrate), ceea ce il face una dintre cele mai bune alternative.

Moves Daca doresti sa stii numarul de pasi pe care ii faci, distantele si alte date legate de activitatea noastra fizica zilnica, Moves este o alta aplicatie pentru sportivi pe care nu o poti pierde pe smartphone, mai ales daca utilizezi un iPhone, unde foloseste cipul M7 pentru a masura activitatea noastra fizica.

Este adevarat ca datele nu sunt la fel de exacte ca, de exemplu, cele oferite de Fitbit si ca ne obliga, de asemenea, sa obtinem intotdeauna smartphone-ul in partea de sus, dar poate fi util sa ne masuram activitatea in anumite momente, cum ar fi mersul pe jos de acasa la locul de munca sau clasele.

Runtastic In plus fata de aplicatia principala, Runtastic ofera, de asemenea, o serie de aplicatii pentru sportivi axate pe activitati specifice. De exemplu, are aplicatii pentru a efectua flotari, sit-up-uri, genuflexiuni, dominate, masurarea pulsului cardiac (folosind camera), ciclism montan, ciclism rutier…

Cu toate aceste aplicatii pentru sportivi instalate pe smartphone-ul nostru, masurarea activitatilor noastre fizice va fi mai usoara ca niciodata. Acum ramane doar sa gasesti motivatia (in cazul celor care nu au gasit-o inca) si sa incepi sa practici exercitii fizice in mod regulat. Atat corpul, cat si mintea vor aprecia atunci cand rezultatele incep sa fie observate.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like