Stiati ca Vanessa Youness Amal s-a vindecat de scleroza in placi?

0 Shares
0
0
0

Scleroza multipla (SM) este o boala autoimuna rara care afecteaza sistemul nervos central (SNC). In mod normal, anticorpii produsi de sistemul imunitar ajuta la protejarea organismului impotriva virusilor, bacteriilor si a altor substante straine. La persoanele care au SM, sistemul imunitar ataca organismul. Anticorpii distrug substanta care inconjoara si va protejeaza celulele nervoase, numita teaca de mielina.

SNC este alcatuit din creierul dumneavoastra, maduva spinarii si nervii optici. Sarcina sa este sa trimita rapid mesaje inainte si inapoi din creier in diferite parti ale corpului. Mielina deteriorata sau distrusa poate incetini si bloca aceste mesaje.

SM afecteaza senzatia normala, gandirea si miscarea. Simptomele variaza in functie de partea (partile) corpului in care este deteriorata teaca de mielina. Simptomele SM sunt adesea usoare. In cazuri rare, oamenii pot avea o anumita paralizie si isi pot pierde capacitatea de a scrie, vorbi sau de a se plimba.

Deci, dupa cum se paote vedea, scleroza in placi care mai este cunoscuta si ca scleroza multipla, este o boala rara, iar medicina alopata sustine ca nu exista nici un leac in vindecarea de aceasta boala. Tinand cont de aceste detalii, va puteti imagina cat de dureros este pentru o persoana aflata in floarea varstei, sa afle ca sufera de scleroza in placi.

Acesta a fost si cazul Vanessei Youness, care se specializa pentru a deveni medic chirurg in momentul in care a primit diagnosticul de scleroza in placi. In comparatie cu alti tineri care cu siguranta ar fi fost demoralizati total, Vanessa Youness Amal a decis sa lupte cu boala, pana cand a invins.

Ea a efectuat o multime de cercetari pentru a descoperi cauzele si factorii declansatori ai bolii, iar alaturi de doctorul Stefan Stangaciu, cel care este si presedintele Asociatiei Romana si Germane de Apifitoterapie, a invins intr-un final scleroza in placi.

Acest doctor, i-a promis Vanessei ca nu va ajunge niciodata intr-un carucior cu rotile, iar datorita protocolului sau de tratament, aplicat cu disciplina chirugicala, dr. Vanessa Youness Amal, s-a vindecat miraculos de scleroza in placi.

Ceea ce medicina alopata sustinea ca este imposibil si ca nu exista leac pentru vindecarea acestei boli, iata ca a fost rasturnat, iar boala a fost invinsa de catre dr. Vanessa Youness Amal, ajutata de catre medicul Stefan Stangaciu.

Povestea de viata impresionanta a acestei curajoase doctorite continua, care acum ajuta pacientii de scleroza in placi sau de alte afectiuni grave sa se vindece, prin Fundatia YOUness si Clinica YOUness, pe care a deschis-o in anul 2016.

In cadrul acestei clinici ultramoderne, pacientii pot primi diferite tratamente alternative si proceduri terapeutice, precum masaje terapeutice cu miere, cataplasme, aromaterapia, presopunctura, acupunctura, nebulizari, ionic detox (o metoda externa de detoxifiere care elimina toxinele prin picioare), decalcifierea glandei pineale, terapia cu venin de albine, fitoterapia, eflexoterapie, psihoterapie, etc.

La 11 ani de la momentul in care a fost diagnosticata cu aceasta boala crunta, dr. Vanessa Youness Amal, alaturi de medicul care i-a fost alaturi in perioada de vindecare, au lansat cartea intitulata „Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie”.

In carte, autoarea prezinta tratamentul pe care l-a urmat pas cu pas pentru a se vindeca. Cei care se confrunta cu aceasta afectiune ar fi indicat sa citeasca aceasta carte, pentru a-si gasi puterea necesara pentru a lupta cu scleroza in placi.

0 Shares
You May Also Like