Sfaturi utile pentru ingrijirea castilor wireless

Sfaturi utile pentru ingrijirea castilor wireless

0 Shares
0
0
0

Desigur, castile care se introduc in urechi sunt foarte sensibile la contaminare, deoarece sunt impinse direct in canalul urechii. Ceara de ureche si bacteriile asociate si, desigur, transpiratia sunt un amestec  la care castile sunt expuse in mod constant in momentul utilizarii. Mai ales datorita cerii din ureche, castile au o sansa mai mare de contaminare, in contrast cu dispozitivele care nu intra in ureche.

Pentru a elimina contaminarea externa grosiera, castile  trebuie curatate superficial dupa fiecare utilizare cu o carpa uscata. Acest lucru este deosebit de important daca dipozitivele sunt folosite si pentru alergare sau sport, pentru ca transpiratia sa poata fi indepartata imediat. Nu folositi apa pentru a evita deteriorarea ireversibila a castilor! Atasamentul din silicon sau spuma care este introdusa in canalul urechii ar trebui sa atraga atentia principala, in procesul de curatare.

Daca doriti sa curatati bine dispozitivul, atunci aceste atasamente pot fi, de asemenea, inlocuite des. Deoarece nu exista nimic sensibil la elementele de silicon, acestea pot fi spalate cu apa calda si cu sapun. Cu toate acestea, dupa cum am mentionat mai sus, nu folositi substante chimice dure, deoarece acestea pot ataca materialul si pot provoca deteriorarea calitatii sunetului. Asteptati ca atasamentele sa se usuce complet inainte de a le atasa inapoi la casti.

Cand curatati suprafata de sub atasamentele de ascultare, trebuie sa aveti grija. Vrei sa impiedici murdaria sa ajunga la tehnologie si majoritatea castilor radio au un filtru suplimentar instalat in acest scop. Pentru a va asigura ca  sunetul ramane neafectat, este necesar sa cureti regulat acest filtru. Pentru murdarirea uscata, ar trebui sa folosesti aer comprimat sau sa utilizati un tampon de bumbac.

Castile cu carlig au nevoie de o atentie suplimentara. Ceara de ureche nu este o problema reala in majoritatea cazurilor, dar exista inca impuritati care pot afecta calitatea sunetului pe casti wireless.

Pentru produse mai scumpe, puteti desface auriculul si sa curatati contactul. Din nou este necesar sa faci totul fara apa. Mastile cu spuma pot fi, de obicei, curatate usor si, deoarece nu exista tehnologie in ele, le puteti curata cu apa si sapun usor.

Daca aveti indoieli cu privire la manipularea castilor wireless, va sfatuim sa consultati instructiunile de utilizare. De asemenea, gasiti instructiuni despre intretinerea si curatarea produsului. Faceti o ingrijire constienta castilor  wireless , apoi va veti bucura mult timp de ele si de o calitate buna a sunetului.

Inainte de a cumpara un dispozitiv, este recomandabil sa comparati toate avantajele si dezavantajele.

Poate unul dintre punctele cheie este lipsa cablurilor, ceea ce inseamna ca functionarea este confortabila. Mai exact, produsele excedentare nu deranjeaza daca proprietarul asculta muzica sau vorbeste. In plus, miscarile umane nu sunt limitate, asa ca utilizatorul poate face orice.

De asemenea, trebuie remarcat faptul ca raza functionala este considerabil crescuta in contrast cu dispozitivele cu fir. In consecinta, puteti lasa receptorul la cativa metri distanta de sursa de semnal.

Adesea, doar acele modele care nu au fire arata atractiv. Un alt avantaj este independenta fata de dispozitivul mobil. Utilizatorul poate lasa dispozitivul la incarcat in timp ce il foloseste.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like