Care sunt cele mai cunoscute pietre semipretioase?

Care sunt cele mai cunoscute pietre semipretioase?

0 Shares
0
0
0

Pe piata de astazi exista literalmente sute de pietre semipretioase din care sa alegeti, iar TriciaDesign.ro va ofera posibilitatea de a achizitiona cele mai interesante bijuterii prevazute cu pietre semipretioase. In urmatoarele randuri vom discuta despre cele mai cunoscute pietre semipretioase, iar cateva dintre acestea le veti putea descoperi si pe TriciaDesign.ro.

Citrin

Citrinul este o piatra pretioasa foarte populara care provine dintr-o familie numeroasa de pietre pretioase de cuart. „Citrine” deriva din cuvantul francez „Citron”, care inseamna „lamaie”, chiar daca citrinul este mai auriu decat o culoare de lamaie.

Citrinul poarta puterea soarelui. Este deznadajduitor si cald, da viata si revigoreaza. Cristalul in sine are multe energii cheie. Aduce influenta citrinei la eforturile tale. Citrinul este o piatra principala a resurselor, vointei personale si manifestarii.

Puteti alege de exemplu de pe site-ul anterior mentionat, un colier Enya Citrin de exemplu, sau puteti opta pentru o pereche de cercei Enya Citrin, daca doriti bijuterii cu o astfel de piatra semipretioasa.

Turcoaz

Turcoazul este un mineral opac, verde-albastrui, care isi deriva numele de la „turc”, care este tara care a adus mineralul in Iran din Europa. Turcoazul a fost extras in urma cu peste 4.000 de ani in Peninsula Sinai de catre egipteni si a fost extras de cel putin 2.000 de ani in Iran. Sud-vestul Statelor Unite este, de asemenea, o sursa majora de turcoaz, iar utilizarea sa este foarte populara in bijuteriile indiene.

Ca una dintre cele mai vechi pietre extinse, turcoazul a fost folosit ca o amuleta pentru protectie si simboliza bogatia in culturile antice. Ca amuleta, se credea ca protejeaza de daune si energie negativa. Este un simbol al prieteniei.

Perla

Perlele sunt create prin coinciderea plachetelor de film si aragonitei de conchiolina care se flancheaza pe suprafata perlelor. Sunt produsele molustelor bivalve (care sunt in mare parte midii si stridii). Perlele nu sunt specific grele, dar sunt spectaculos de dificil de zdrobit si de compactat. Perlele sunt produse ale molustelor bivalve (in principal stridii si midii). Culoarea perlelor variaza mult in functie de apa si de tipul de molusca.

Perla este reprezentarea virtuozitatii si a puritatii. De multe ori sunt purtate de mirese si semanate in rochiile lor pentru ziua lor speciala. Este piatra de nastere pentru luna iunie si exista o multime de traditii si obiceiuri asociate cu piatra pretioasa.

Onixul Negru

Onyx apare in mod natural in grupuri de alb si negru, dar, de asemenea, este de obicei vopsite pentru a obtine culoarea neagra obisnuit cu jet pe care oamenii se asteapta. Este un tip de cuart criptocristalin si este calcedonie, forma neagra.

Onixul negru este o piatra pentru imbunatatirea autocontrolului, expulzarea durerilor de inima si luarea deciziilor inteligente. Acesta este menit sa retinere linistita si incapsuleaza prea multa energie, de asemenea.

Acestea sunt doar cateva exemple de pietre semipretioase, si dupa cum se poate vedea, citrinul este o piatra pe care o puteti regasi in bijuteriile de la Tricia Design. Exista insa sute de alte pietre semipretioase spre care va puteti indrepta atentia, in afara celor enumerate in acest articol.

0 Shares
You May Also Like