Sfaturi pentru a face cele mai intelepte Investitii Auto

0 Shares
0
0
0

Sfaturi pentru a face cele mai intelepte Investitii Auto
A cumpara o masina este o activitate cu care multi oameni au un pic de probleme . Acest lucru poate fi cauzat de lipsa de informatii cu privire la autoturisme si procesul de cumparare . Ai nevoie , de asemenea, de abilitati adecvate de negociere . Folositi acest articol pentru a te ajuta sa devii un cumparator masini expert .

Daca te afli pe piata masinilor folosite, ar trebui sa ai intotdeauna un raport CarFax . Raportul CarFax te va instiinta daca masina a avut vreun accident . Daca masina a avut vreun accident , probabil ca vei dori  continuarea cautarii si nu vei cumpara mașina aceea.

Cere dealerului auto sa-ti arate un raport istoric al masinii. Acest lucru iti poate spune daca vehiculul a avut un accident sau dacă a fost amintit . Se poate , de asemenea,  sa vezi daca s-au facut reparatii la ea si cand s-au facut acestea, astfel incat sa stii exact ceea ce cumperi.

Afla care sunt diferentele intre garantiile care sunt disponibile . Nu vrei sa irosesti cateva mii de dolari pe o garantie care nu va acoperi reparatiile care apar de obicei . In loc de asta , cumpara de la un dealer din afara pentru a gasi una care va acoperi reparatiile la un preț mai bun .

Intreaba-ti familia si prietenii tot ce stiu ce stiu despre masini . Au o masina pe care o iubesc ? Nu au regrete cu privire la deciziile pe care le-au luat ? Ei știu ceva ce tu nu stii despre o anumita masina ? Cand vei cumpara o masina , aceasta informație initiala iti va fi de folos .

Sa-ti cumperi o masina noua poate parea complicat atunci cand vine vorba de stabilirea pretului. Ia iPad-ul sau telefonul cu tine la dealer . Poti cauta pe internet pentru a gasi calculatoare de plata pentru masini care iti va permite sa stii care va fi pretul, fara sa te bazezi pe dealer .

Ia un set de chei de rezerva cu tine la dealer . Cand iti vor cere cheile pentru masina data la schimb, in loc sa le dai pe cele de marca, le dai pe cele de rezervă . Unii dealeri se vor folosi de cheile de la masina ca sa te tina ‘’ ostatic ‘’ daca o afacere nu se face . Vrei sa eviti asta , asa ca fii sigur ca ai capacitatea de a pleca din dealership in orice moment, fara sa fie nevoie sa ceri cheile inapoi .

Inaine de a merge sa-ti cumperi alta masina , curata toate elementele personale din masina ta . Facand acest lucru un singur lucru iti va economisi timp considerabil la dealer . Acest lucru te va asigura , de asemenea, ca nu lasi in urma documente importante , cum ar fi documentele de asigurare . Nimic nu este mai rau decat sa ajungi acasa si sa realizezi ca ai lasat ceva in masina pe care tocmai ai dat-o la schimb.

Lucreaza la scorul tau de credit inainte de a cumpara o masina . Un scor de credit de rau inseamna taxe mai ridicate ale dobanzilor . Care va avea ca rezultat o factura lunar mai mare la masina . Si , in unele cazuri , care va duce la prime mai mari de asigurare auto . Pune-ti creditul in ordine , astfel incat sa nu ramai blocat in taxe ridicate pentru toata viata in imprumutul pentru masina ta .

Un lucru important de tinut minte, este valoarea medie totala de automobile din tara ta . Prin cunoasterea valoarii generale , poti vedea daca lotul din care iti cumperi masina este are pretul supraincarcat sau nu . Daca simtit ca toate prețurile lor sunt prea mari , pur și simplu treci la urmatoarul lot .

Nu toate dealerele sunt la fel. Dacă gasesti un magazin care are preturi  foarte scumpe , doar iesiti afara. Daca sunt prea scumpe produsele lor , esti liber sa te gandesti ca nu vor lua in serios nici o negociere . In scimb, cauta un dealer respectabil .

Afla tot ce se poate despre reduceri . Poti obtine fie un rabat de numerar , rata dobanzii de imprumut scazuta sau dealer-ul  insusi sa obtina rabat in numerar . Producator ofera aceste reduceri , nu dealer-ul. Asta va fi valabil doar pentru masinile disponibile pe lot , desigur .

Este ilegal pentru un dealer sa deruleze inapoi kilometrajul la orice masina pe care o vand . Chiar daca au pus un motor nou in masina , tot este ilegal . Daca banuiesti ca un dealer nu a precizat kilometraj corect pe o masina , dute la un alt magazin .

Nu cumpara niciodata o masina in prima zi cand ai gasit-o. Da-ti cel putin o zi ca sa te mai gandesti la orice te va ajuta sa inchei o afacere buna . Asteptand cu rabdare , te va face sa te descurci mult mai bine pe termen lung .

Inainte de negociere , fa-ti o idee despre fiecare stimulativ potential . Fa o cercetare cu privire la valoarea comertului pe masina , reduceri curente si stimulative , precum si programe de garantie . Vei fi capabil sa negociezi mai bine daca stii mai bine ceea ce ti se ofera , inainte de a merge la dealer sa-ti cumperi masina.

Acorda-ti timp sa-ti alegi masina care o vrei inainte de a merge la dealer . Afla mai multe despre optiunile disponibile pentru acea masina . Mai mult decat atat , fa cercetare pentru a afla ce platesc alte persoane pentru masina cu optiunile pe care le vrei tu . In acest fel , poti fi mai bine pregatit pentru a face dealer-ul sa va vanda masina la pretul care trebuie .

Cand iti dai la schimb masina, nu folosi valoarea ta personala ca un standard. Ia-ti ceva timp pentru a afla cat de mult valoreaza de fapt masina ta . Aceasta este o modalitate buna de a afla la cat de mult trebuie sa te astepti de la schimb si sa folosesti acest factor la pretul final .

Cand cauti anumite tipuri de masini, trebuie sa stii despre valorile cartii albastre . Daca trebuie , pleaca de acolo si revino dupa ce ai cercetat valoarea de revanzare , viața , si valoarea cartii albastre a masinii de care esti interesat sa o cumperi. Acest lucru te va ajuta si te va ghida spre ceea ce crezi ca ar trebui sa platesti pentru  masina.

Acum , esti constient de ceea ce este nevoie pentru a cumpara o masina . Asta nu trebuie sa fie asa de greu , si pour si simplu poti reciti din nou sfaturile. Cand vei conduce masina ta frumoasa, vei fi bucuros ca ai citit acest articol. Cumpara-ti masina chiar azi .

0 Shares
You May Also Like